olga80
11:25, 21 sie 2015

Dziś prawie skończyła rabatę przy wjeździe prawie bo brakuje mi kamyka a pojadę po niego dopiero w przyszłym tygodniu dziś już nie dam rady, kiedyś rosły tam kwiaty z kiepskim skutkiem chciałam mieć rabatę angielską a wyszło zielsko, no aż tak źle nie było ale wyglądało fatalnie.Roślinki jeszcze małe ale ogólnie efekt mi się podoba , trochę podpatrzyłam od mistrzów ogrodnictwa na ogrodowisku i może na wiosnę jak roślinki podrosną bedzie na czym oko zawiesić.
a tak na poważnie to muszę się nauczyć lepsze foty robić bo jakoś kiepsko z tym u mnie
a tak będzie wyglądało jak kamyczka dowiozę
na srodku zasadziłam buksika bedzie prowadzony w kulkę a pod spodem buksika zasadzona jest płożąca trzmielina w kolorze żółtym nie wiem gdzie to wodziłam ale bardzo mi się to zestawienie podobały. z reszty robób to nadal oddarnianie idzie jak krew z nosa bo i czasu brakuje do jesieni jednak się wyrobie aby wiosną cieszyć się efektem

a tak na poważnie to muszę się nauczyć lepsze foty robić bo jakoś kiepsko z tym u mnie

na srodku zasadziłam buksika bedzie prowadzony w kulkę a pod spodem buksika zasadzona jest płożąca trzmielina w kolorze żółtym nie wiem gdzie to wodziłam ale bardzo mi się to zestawienie podobały. z reszty robób to nadal oddarnianie idzie jak krew z nosa bo i czasu brakuje do jesieni jednak się wyrobie aby wiosną cieszyć się efektem