Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

paulina_ns 15:47, 18 mar 2016

Olu sama ostatnio miałam w buzi pełno pryszczy po antybiotyku i chorobie, myślałam,że umrę z bólu, więc co dopiero musi przeżywać dziecko...współczuję mi doktorka przepisała nystatyne, tyle,że miałam tylko płukać i wypluwac, nie polykac i chyba szczerze mówiąc nie wiele dała, bo dopiero po 1,5tyg mi znikły.
Anusia 16:18, 18 mar 2016

Niezłe zakupy, ciekawa jestem czy i ja dostanę jakiś gratis z Rosarium. Moje zamówienie może dotrze przed świętami, bo sama zaproponowałam termin na koniec m-ca. Jeszcze wtedy nie miałam nawiezionej ziemi i nie wiedziałam czy mój e-M wyrobi się o czasie. Napracowałaś się przy tym oczyszczaniu. Zdrówka Wam życzę i pozdrawiam.
olga80 20:13, 18 mar 2016

paulina_ns napisał(a)
Ale będzie u Ciebie w lecie pięknie i pachnąco...kusicie mnie dziewczyny tymi różami, ale kurcze nie mam je gdzie dać..mam jedną dłuuuga rabatę, ale tam bardziej hortensje i trawki, więc nie wiem czy róże by tam pasowały, a na osobna różana rabatę jeszcze miejsca nie znalazłam, więc póki co się wstrzymuje, chociaż róże piękne są, a teraz wszędzie kuszą i kuszą.

róże są cudne ja jestem zakochana w nich ale hortki też mam i też je kocham. może koło tarasu znajdziesz miejsce na pachnącą damę
olga80 20:16, 18 mar 2016

Iwk4 napisał(a)
Ładnie się zapowiada. Rabatki oczyszczone. Różyczki wsadzone. Fajny gratis. ND lubi półcień. Lepiej kwitnie u mnie, jak ma poranne słońce.
Reklamowałaś brak róż? Napisz do nich. Płaciłaś za przesyłkę. Jak zamówisz w następnym miejscu- następny koszt.

Mam nadziej,że i mój ogród będze kiedyś zachwycał Bardzo jestem zadowolona z ND mam nawet już upatrzone dla niego miejsce
olga80 20:24, 18 mar 2016

MirellaB napisał(a)
Tereniu taki teren ma swoje plusy i minusy. Ja chciałam małą działkę, bo wiem, że nikt mi nie pomoże, a samej to ciężko mi teraz obrobić nawet to co mam.

Z drugiej strony tyle innych roślin bym chciała, a miejsca brak. W ogródku przy biurze trochę posadzę, bo mam tam ogródek 120 metrów

Terenia matko jak ten Filip musi cierpieć, jejku współczuję jemu i Tobie.
Kurcze nie wiem co Ci poradzić, wiem o tym do smarowania, ale to masz musi pomóc tylko to trochę potrwa, jejku jak mi Was żal - przykro mi bardzo Trzymajcie się.

Kuba do przedszkola nie chodzi. Po świętach go puszczę, chociaż też nie wiem czy pójdzie. Mam dość już tych przynoszonych wirusów.

ja nie miałam wyboru co do działki kupowaliśmy dom a działka była taka duża w gratisie Ma to swoje plusy, fakt pracy jest co niemiara i trzeba ostro ryć w tej ziemi,ale ja na drugi świat się jeszcze nie wybieram wiec mam czas na ogarnięcie tego a jak będę na emeryturze to już będę się cieszyć urokami dojrzałego ogrodu hi hi

Powiem Ci,ze serce mi pęka jak widzę, że on cierpi robię co w mojej mocy aby mu pomóc. Dostała lek na grzybicę Nystatyna i jest już troszkę lepiej, jedzenie i picie sprawia mu duże problemy.
olga80 20:26, 18 mar 2016

paulina_ns napisał(a)
Olu sama ostatnio miałam w buzi pełno pryszczy po antybiotyku i chorobie, myślałam,że umrę z bólu, więc co dopiero musi przeżywać dziecko...współczuję mi doktorka przepisała nystatyne, tyle,że miałam tylko płukać i wypluwac, nie polykac i chyba szczerze mówiąc nie wiele dała, bo dopiero po 1,5tyg mi znikły.

Filip też to dostał ja mam mu patyczkiem smarować buźkę płacze przy tym,ale chyba jest odrobinkę lepiej chociaż przy smarowaniu płacze
olga80 20:28, 18 mar 2016

Anusia napisał(a)
Niezłe zakupy, ciekawa jestem czy i ja dostanę jakiś gratis z Rosarium. Moje zamówienie może dotrze przed świętami, bo sama zaproponowałam termin na koniec m-ca. Jeszcze wtedy nie miałam nawiezionej ziemi i nie wiedziałam czy mój e-M wyrobi się o czasie. Napracowałaś się przy tym oczyszczaniu. Zdrówka Wam życzę i pozdrawiam.

Pewnie dostaniesz ja bardzo się ciesze z ND . Ja jutro ogarnę sadzenie róż i już będę z niecierpliwością czekać na kwitnięcie

Zdrówko Filipowi bardzo się przyda
ag_zie 21:39, 18 mar 2016

Zdrowia życzę szkoda mi Twego synka - nie dość że antybiotyk dostał to jeszcze to....
U nas też choroba
olga80 21:51, 18 mar 2016

ag_zie napisał(a)
Zdrowia życzę szkoda mi Twego synka - nie dość że antybiotyk dostał to jeszcze to....
U nas też choroba

oj te choróbska wstrętne
jak byłam u lekarza to powiedział,że to jakaś epidemia
mojej znajomej córka miała prawie 42 stopnie i straciła przytomność na szczęście sytuację opanowało pogotowie ratunkowe
Napia 22:38, 18 mar 2016

Zdrówka życzę Filipowi, przykro słyszeć, że choruje i cierpi Niech szybko wraca do zdrowia.

Różyczki śliczne, ale rozumiem, że czekasz na resztę. Nie pamiętałam, że masz tak duży ogród. Super sprawa z jednej strony, bo ja już się muszę ograniczać ze swoimi chciejstwami, a z drugiej strony - pracy o wiele więcej.