Olu sama ostatnio miałam w buzi pełno pryszczy po antybiotyku i chorobie, myślałam,że umrę z bólu, więc co dopiero musi przeżywać dziecko...współczuję mi doktorka przepisała nystatyne, tyle,że miałam tylko płukać i wypluwac, nie polykac i chyba szczerze mówiąc nie wiele dała, bo dopiero po 1,5tyg mi znikły.
Niezłe zakupy, ciekawa jestem czy i ja dostanę jakiś gratis z Rosarium. Moje zamówienie może dotrze przed świętami, bo sama zaproponowałam termin na koniec m-ca. Jeszcze wtedy nie miałam nawiezionej ziemi i nie wiedziałam czy mój e-M wyrobi się o czasie. Napracowałaś się przy tym oczyszczaniu. Zdrówka Wam życzę i pozdrawiam.
ja nie miałam wyboru co do działki kupowaliśmy dom a działka była taka duża w gratisie Ma to swoje plusy, fakt pracy jest co niemiara i trzeba ostro ryć w tej ziemi,ale ja na drugi świat się jeszcze nie wybieram wiec mam czas na ogarnięcie tego a jak będę na emeryturze to już będę się cieszyć urokami dojrzałego ogrodu hi hi
Powiem Ci,ze serce mi pęka jak widzę, że on cierpi robię co w mojej mocy aby mu pomóc. Dostała lek na grzybicę Nystatyna i jest już troszkę lepiej, jedzenie i picie sprawia mu duże problemy.
oj te choróbska wstrętne
jak byłam u lekarza to powiedział,że to jakaś epidemia
mojej znajomej córka miała prawie 42 stopnie i straciła przytomność na szczęście sytuację opanowało pogotowie ratunkowe
Zdrówka życzę Filipowi, przykro słyszeć, że choruje i cierpi Niech szybko wraca do zdrowia.
Różyczki śliczne, ale rozumiem, że czekasz na resztę. Nie pamiętałam, że masz tak duży ogród. Super sprawa z jednej strony, bo ja już się muszę ograniczać ze swoimi chciejstwami, a z drugiej strony - pracy o wiele więcej.