Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

olga80 10:45, 18 mar 2016

Dominika11 napisał(a)
ale będzie różano

gdzie wy kupujecie, że zawsze jakieś gratisy dostajecie

jedne kupiłam na allegro a te w Rozarium mysl ,że to od wysokości zamówienia zależy
Ewik 11:09, 18 mar 2016

olga80 napisał(a)

jedne kupiłam na allegro a te w Rozarium mysl ,że to od wysokości zamówienia zależy

Fajne rozyce zamowilas będzie ślicznie
Czy gratis od kwoty nie wiem,czasami zamawiałam kilkanaście krzaków i nic nie dostałam a jednego roku wszyscy na jesień dostali cebulki tulipanów
MirellaB 12:06, 18 mar 2016

Terenia, a o jakim przerywniku między różami Ci chodzi? O inne róże czy inne rośliny?

Noooooo nareszcie przyszły różyczki - szkoda, że nie wszystkie. Dzwoniłaś dlaczego?

Dużo już zrobiłaś, zazdroszczę Ci tej wolnej przestrzeni na rabacie
olga80 14:49, 18 mar 2016

Ewik napisał(a)

Fajne rozyce zamowilas będzie ślicznie
Czy gratis od kwoty nie wiem,czasami zamawiałam kilkanaście krzaków i nic nie dostałam a jednego roku wszyscy na jesień dostali cebulki tulipanów

to ja już nie wiem jak to jest z tymi gratisami
szkoda ,że reszta nie dotarła muszę zamówić gdzieś indziej
olga80 14:52, 18 mar 2016

MirellaB napisał(a)
Terenia, a o jakim przerywniku między różami Ci chodzi? O inne róże czy inne rośliny?

Noooooo nareszcie przyszły różyczki - szkoda, że nie wszystkie. Dzwoniłaś dlaczego?

Dużo już zrobiłaś, zazdroszczę Ci tej wolnej przestrzeni na rabacie

Przerywnik to inne rośliny różyczki przyszły piękne sadzonki zdrowe, napisałam @ o niekompletnym zamówieniu czekam na odpowiedz

Przestrzeni u mnie sporo działka ma 3500m2 troszkę miejsca mam na nasadzenia ogród dzielę na części inaczej nie ogarnęłabym tego terenu
MirellaB 15:03, 18 mar 2016

Terenia, a może gipsówka biała między róże jako przerywnik?

Ja chyba ją posadzę.

3500 metrów to sporo, ale w takim ogrodzie to też wszystko niknie tzn. małe rośliny nikną
paulina_ns 15:10, 18 mar 2016

Ale będzie u Ciebie w lecie pięknie i pachnąco...kusicie mnie dziewczyny tymi różami, ale kurcze nie mam je gdzie dać..mam jedną dłuuuga rabatę, ale tam bardziej hortensje i trawki, więc nie wiem czy róże by tam pasowały, a na osobna różana rabatę jeszcze miejsca nie znalazłam, więc póki co się wstrzymuje, chociaż róże piękne są, a teraz wszędzie kuszą i kuszą.
olga80 15:11, 18 mar 2016

No właśnie wszystko niknie z tąd mój pomysł na podzielenie ogrodu na części
mam wydzielony sad my bardzo lubimy owoce, jest mały warzywnik nie bardzo lubię grzebać w warzywach wiec jest mały , mam maliny, truskawki w tym roku chce posadzić agrest i porzeczki i dosadzić muszę śliwek jeszcze bo ja i Filip uwielbiamy śliwki Całkiem sporo miejsca jest jeszcze na kwiaty i rośliny dekoracyjne.
dzisiaj znowu byłam z młodym u lekarza dostał w buzi grzybicę od antybiotyku, ręce mi już opadają jego boli buzia nie chce jeść ani pić płacze dostał lek do smarowania w buzi mam nadzieje,że pomoże
Iwk4 15:28, 18 mar 2016

Ładnie się zapowiada. Rabatki oczyszczone. Różyczki wsadzone. Fajny gratis. ND lubi półcień. Lepiej kwitnie u mnie, jak ma poranne słońce.
Reklamowałaś brak róż? Napisz do nich. Płaciłaś za przesyłkę. Jak zamówisz w następnym miejscu- następny koszt.
MirellaB 15:33, 18 mar 2016

Tereniu taki teren ma swoje plusy i minusy. Ja chciałam małą działkę, bo wiem, że nikt mi nie pomoże, a samej to ciężko mi teraz obrobić nawet to co mam.

Z drugiej strony tyle innych roślin bym chciała, a miejsca brak. W ogródku przy biurze trochę posadzę, bo mam tam ogródek 120 metrów

Terenia matko jak ten Filip musi cierpieć, jejku współczuję jemu i Tobie.
Kurcze nie wiem co Ci poradzić, wiem o tym do smarowania, ale to masz musi pomóc tylko to trochę potrwa, jejku jak mi Was żal - przykro mi bardzo Trzymajcie się.

Kuba do przedszkola nie chodzi. Po świętach go puszczę, chociaż też nie wiem czy pójdzie. Mam dość już tych przynoszonych wirusów.