Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

olga80 11:45, 24 mar 2016

Dziewczyny ja niby miałam mieć wolniejszy tydzień a tu klapa Zaniedbuje Was bardzo. Przepraszam

Aga widziałam taki podział na pokoje w Hortulusie i bardzo mi się tam podobała takie przejścia tajemnicze zakątki Mój syn była takimi miejscami zachwycony w każdym co innego jeśli masz możliwość pokombinuj u siebie

Mirelka czyli Ty też zapadłaś na różyce i bardzo mnie to cieszy , ściana różana w wersji mini ?? muszę wpaść do Ciebie i podglądnąć co nieco

Lucy jak dla mnie hortki i róże ładnie współgrają mam nadzieje , że i u mnie ten duet pięknie zagra

Mam godzinę wolą uciekam do ogrodu podziałać pewnie po świętach pewnie dojadą kolejne róże W nocy było lekko na minusie moje panny były przykryte wiec nic im brzydal nie zrobił.
MirellaB 13:31, 24 mar 2016

Tereniu ściana różana mini, bo tylko kawałek na bocznej ścianie od drugiego garażu. Tak Iwonka mi radziła i uważam, że to super pomysł
GorAna 20:05, 24 mar 2016

Tereniu, bratki i stokrotki cieszą oko
Czytam o pokojowym ogrodzie....będę kibicować
Pozdrawiam
olga80 08:12, 25 mar 2016

Wczoraj podziałałam ogrodowo Uporządkowałam rabatę wzdłuż wjazdu, podsypałam tuje nawozem, zerwałam kolejny kawałek darni. Filip wczoraj zadecydował, że on chce kawałek " pola " oddałam mu więc miejsce w warzywniku ma zamiar tam posadzić ziemniaki i zasiać rzodkiewki no jestem ciekawa jego zapału Przymroziło u nas znowu latam z tymi wiaderkami po ogrodzie i przykrywam swoje róże.
MirellaB 12:29, 25 mar 2016

To trochę zrobiłaś

Ja moich róż nie okrywam, liczę, że przetrwają

Ciekawa jestem efektu ogrodowych poczynań Filipa. Może mały ogrodnik rośnie
olga80 12:50, 25 mar 2016

Mirelaka sama jestem ciekawa on o tych ziemniakach to już od jesieni mówi więc muszę mu udostępnić kawałek ziemi ja nigdy nie sadziłam ziemniaków więc muszę się dokształcić w tym temacie aby zrobić to jak najlepiej może faktycznie będzie z niego jakiś ogrodnik
ag_zie 13:29, 26 mar 2016

A mój syn chce arbuza sam wyhodować nie ma wyjścia, trzeba spełniać marzenia dzieci nasiona już są czekamy na odpowiedni termin siewu
paulina_ns 13:35, 26 mar 2016

ag_zie napisał(a)
A mój syn chce arbuza sam wyhodować nie ma wyjścia, trzeba spełniać marzenia dzieci nasiona już są czekamy na odpowiedni termin siewu

Aga myślisz,że jest szansa wyhodować w naszym klimacie? Może sama bym spróbowała
dominika_ 13:57, 26 mar 2016

Jak najbardziej da się u nas wyhodować, biorąc pod uwagę ostatnie upalne lato, to żaden problem, gorzej jak będzie deszczowo wtedy tylko w tunelu.
paulina_ns 14:11, 26 mar 2016

dominika_ napisał(a)
Jak najbardziej da się u nas wyhodować, biorąc pod uwagę ostatnie upalne lato, to żaden problem, gorzej jak będzie deszczowo wtedy tylko w tunelu.

A nasionka są dostępne? Szczerze kupowałam nasiona warzyw, ale z arbuzem się nie spotkałam