Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

Marga 23:53, 22 mar 2016

Hej Teresko, poczytałam sobie o planach przebudowy rabaty, popodziwiałam nowe nabytki wiosenne i świąteczne. Pomysł z podziałem ogrodu na pokoje bardzo mi się podoba
Bratki tez sobie dzisiaj kupiłam
MirellaB 01:29, 23 mar 2016

Terenia u mnie też przymrozek, a padający grad zniszczył moje krokusy - większość leży, bardzo mi przykro

olga80 06:56, 23 mar 2016

paulina_ns napisał(a)
Olu piękna wiosna już u Ciebie Ja też dzisiaj zakupiłam stokrotki, żeby chociaż przez okno tarasowe popatrzeć na coś kolorowego u nas też straszna zimnica powoli zaczynam mieć już dosyć tej pogody, ale co zrobić nic tylko czekać...

No właśnie chociaż w donicach mamy sobie wiosnę
olga80 07:00, 23 mar 2016

Marga napisał(a)
Hej Teresko, poczytałam sobie o planach przebudowy rabaty, popodziwiałam nowe nabytki wiosenne i świąteczne. Pomysł z podziałem ogrodu na pokoje bardzo mi się podoba
Bratki tez sobie dzisiaj kupiłam

Moim zdaniem to najlepsze wyjście wyjście przy dużym ogrodzie,wszystkiego na raz nie ogarnę ani czasowo ani finansowo Bratki to taki dla mnie pierwszy zwiastun nadchodzącego sezonu
olga80 07:16, 23 mar 2016

U nas od rana piękne słońce i -3 róże przykryłam wczoraj mam nadzieje,ze nic im nie będzie liczę na nie w tym roku. Dziś dzień trochę wolniejszy, po za wyjazdem na zakupy i umyciu łazienki planuję iść do ogrodu i oczyścić jeszcze jedną rabatę. Mam też do posadzenia gratisową New Dawn i nie wiem gdzie ta panna ma rosnąć to róża pnąca nie wiem czy może rosnąc przy obelisku czy lepiej na jakieś podporze a może przy furtce razem z Lavender Lassie ??
Napia 08:03, 23 mar 2016

Pomysł z podziałem na pokoje bardzo fajny. Też na początku o takim myślałam Ty masz dużą działkę, to łatwiej rozplanować. U mnie wszystko idzie po łuku, ale to też tworzy ładną perspektywę.
Ścianka różana- jak to pięknie brzmi i róże zamówiłaś śliczne. U Ciebie też przymrozki, ale róże pod kopczykami i okryciami powinny sobie poradzić

Gdzie kupowałaś róże?
olga80 08:12, 23 mar 2016

Napia napisał(a)
Pomysł z podziałem na pokoje bardzo fajny. Też na początku o takim myślałam Ty masz dużą działkę, to łatwiej rozplanować. U mnie wszystko idzie po łuku, ale to też tworzy ładną perspektywę.
Ścianka różana- jak to pięknie brzmi i róże zamówiłaś śliczne. U Ciebie też przymrozki, ale róże pod kopczykami i okryciami powinny sobie poradzić

Gdzie kupowałaś róże?

nie jestem w stanie tego zagospodarować na raz wiec w okół domu widok z kuchni i dolnego tarasu ogród "romantyczny" róże,trawy hortki i byliny , druga część trawy berberysy, derenie, rh. Większość zamówiłam w Rozarum,ale kilka też zamówiłam na allegro zobaczymy co z tego będzie .
Ewik 12:05, 23 mar 2016

Będzie ślicznie

U nas też przymroziło,rano ładne widoki były.
Napia 12:19, 23 mar 2016

olga80 napisał(a)

nie jestem w stanie tego zagospodarować na raz wiec w okół domu widok z kuchni i dolnego tarasu ogród "romantyczny" róże,trawy hortki i byliny , druga część trawy berberysy, derenie, rh. Większość zamówiłam w Rozarum,ale kilka też zamówiłam na allegro zobaczymy co z tego będzie .

Będzie pięknie
MirellaB 12:23, 23 mar 2016

olga80 napisał(a)

Terenia to sobie zanotowałam - przyda mi się