Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

olga80 17:03, 01 kwi 2016

ag_zie napisał(a)
Róże poczekają - moje nadal w kartonie :/
A swoje posadzisz później albo gogle założysz

he he o goglach nie pomyślałam dobry pomysł
paulina_ns 18:18, 01 kwi 2016

olga80 napisał(a)
A mnie dopadła infekcja oka 2 dni sie męczyłam myślałam ,że coś mi wpadło a to jakiś wirus, bakteria czort wie co dokładnie. Wczoraj wieczorem już tak mnie bolało,oko całe czerwone i ropa mi spływała więc pojechałam do okulisty. Dostałam antybiotyk w kropelkach i maść.Dziś już troszkę lepiej,ale do ogrodu wyjść nie mogę mam unikać wiatru i przeciągów a u nas wieje. Po drodze oczywiście wskoczyłam do B i zakupiłam

mój M się śmiał,że ja to chyba te kwiaty nosem wyczułam (oczy miałam zakropione więc ledwo widziałam )

Dostałam @ ,że moje róże do mnie jadą ciesze się i boję bo pewnie do poniedziałku to uziemiona będę a je należy posadzić

Kochana odpoczywaj z oczami żartów nie ma. U mnie niestety znów szpital, starszy 39 gorączki niby doktorka wirusa stwierdziła, ale przy wirusach raczej tak wysokiej gorączki nie ma, więc pewnie angina się rozwinie. Zwariować idzie...
Napia 23:53, 01 kwi 2016

Oszczędzaj oczy bolące oko to kłopot i boli, i przeszkadza. Zdrówka życzę Fajnie, że róże przyszły
katel 00:58, 02 kwi 2016

Typowy objaw choroby ogrodowej - czy od lekarza czy z innego miejsca wracając, nawet będąc chorą, nasionka lub choć jedną roślinkę przytargać trzeba .
Anusia 07:28, 02 kwi 2016

Moja droga oczki trzeba chronić, wiem coć o tym. W zeszłym roku zatarłam oko, kladliśmy z e-M wełne mineralna wrrr.
Anusia 07:28, 02 kwi 2016

Coś mi się zdublowało, zakupy popieram
Karol99 09:58, 02 kwi 2016

Fajne zakupy zrobiłaś
olga80 10:01, 02 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)

Kochana odpoczywaj z oczami żartów nie ma. U mnie niestety znów szpital, starszy 39 gorączki niby doktorka wirusa stwierdziła, ale przy wirusach raczej tak wysokiej gorączki nie ma, więc pewnie angina się rozwinie. Zwariować idzie...

z oczami już lepiej

Współczuję choróbska.Ściskam Was i dużo zdrówka
olga80 10:06, 02 kwi 2016

Dzikuję za zainteresowani moimi oczami dziś już lepiej byłam na kontroli i pani okulistka tez widzi poprawę i to znaczną więc dziś idę do ogrodu

Róże wczoraj przyszły mają owinięte korzenie jak te z kartoników więc przetrzymają do wtorku
W nocy było u nas -4,5 dobrze ,ze róże na wieczór okryłam bo pewnie by zmarzły dziś słoneczko zagląda do ogrodu mam nadzieje,ze będzie pieny dzień i przygotuję rabatę do nasadzeń.
Marga 10:46, 02 kwi 2016

Teresko, cieszę się, że z okiem już lepiej
Przede mną też przygotowanie nowej rabaty pod nasadzenia, łącznie z wybieraniem kamieni i gałęzi, równaniem terenu i odchwaszczaniem. Muszę się nastawić wpierw psychicznie