Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

olga80 09:38, 30 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
A ja już pisałam Tereni, tylko chyba nie zauważyła, że mam identyczny i zlew i baterię

Aniu przepraszam chyba faktycznie gdzieś mi to umknęło w poprzednij kuchni miałam zlew srebrny i za każdym razem musiałam go do sucha wycierać wręcz polerować aby wyglądał estetyczni z tego jestem zadowolona
olga80 09:45, 30 lis 2016

Smutno mi pis mi zginął Fuksik od poniedziałku popołudnia o nie ma wczoraj jeździłam po mojej miejscowości ale go nie znalazłam. Nigdy wcześniej nie oddalał się od domu,nawet jak brama była otwarta to nie uciekał czekał grzecznie przy bramie.
Ziąb dziś u mnie straszy muszę dziś resztę róż pokopczykować tylko czy wiatr głowy mi nie urwie.
Rumianka 19:36, 30 lis 2016

Może Fuksik jeszcze wróci, oby tak się stało, bo to też domownik...
MirellaB 19:43, 30 lis 2016

Terenia, a zadzwoń do schronisk, które masz w pobliżu. Często psy się tam znajduje.

A może potrącony gdzieś w rowie leży, albo przy drodze - patrzyłaś?

Może gdzieś do studzienki wpadł?

Strasznie mnie zasmuciłaś
GorAna 20:54, 30 lis 2016

Tereniu, to masz smutno, bez pieska
Może jakieś dzikie psiska go zaatakowały....u nas w okolicy swego czasu grasowała taka horda dzikich psów.
olga80 14:29, 01 gru 2016

Elisao, Mirellko i Aniu wczoraj całe popołudnie jeździłam po okolicy i do schroniska zadzwoniłam.Filip cały wieczór płakał.Straciłam nadzieje Dziś rano ku naszej uciesze zguba się znalazła.Sam wrócił do domu i mam małe podejrzenie,że gdzieś go miłość pogoniła.Muszę rozważyć kastrację.
U mnie dziś pada.Wczoraj pokopczykowałam róże,wiatr mi głowę urywał niby było na plusie,ale przeszywało zimno do kości.

Dziś spojrzałam w kalendarz i tak sobie optymistycznie pomyślałam,że grudzień szybko minie a potem tylko styczeń i luty mam do rozplanowania nowe nasadzenia na rabacie z kamieniem w marcu może już będzie można coś w ogrodzie pogrzebać

Tęsknię za kolorem za oknem

GorAna 14:34, 01 gru 2016

Super wiadomość z tym Twoim czworonożnym kasanową
Makao_J 14:36, 01 gru 2016

No to na niezły podryw się wybrał. I nawet nie uprzedził.

Dobrze że wrócił.

A kolor różyczki cuudownyy
Zana 17:05, 01 gru 2016

Och, jakie cudne wspomnienie lata . A wczoraj też o tym pomyślałam, żeby jakieś wspomnienia przywołać.
MirellaB 17:39, 01 gru 2016

Terenia chciałam Ci napisać, że może na loferek poszedł, bo zew natury poczuł Tak to jest z psiutami
Dobrze, że się znalazł

Ale piękne zdjęcie róży wybrałaś - cudo
Ja wczoraj znowu na stronie Rosarium ogladałam, może na dwie róże się skuszę.