olga80
19:11, 09 paź 2015

Ciężki tydzień za mną, mam nadzieje , że od poniedziałku bedzie mniej nerwowo na pocieszenie po ciężkim tygodniu nic tak nie polepsza humoru jak zakupy w szkółce nie miałam co prawda już nic kupować ale był cięki tydzień i musiała kupiłam śliwe wiśniową co prawda nie jest tak wysoko szczepiona jak chciałam ale na duszy zaraz lepiej
dziś mróz ściął mi pacioreczniki i kanny i jakoś smutno mi się zrobiło na pocieszenie kwitnie jeszcze róża nie wiem co to za odmiana może ktoś coś podpowie
udało mi się też kupić kore po 10 zł wiec wzięłam 5 worków i kawałek rabaty wysypałam ładnie to wygląda tak czysto i zadbanie muszę dokupić i wysypać resztę rabat. Jutro zrobię foty.

dziś mróz ściął mi pacioreczniki i kanny i jakoś smutno mi się zrobiło na pocieszenie kwitnie jeszcze róża nie wiem co to za odmiana może ktoś coś podpowie

udało mi się też kupić kore po 10 zł wiec wzięłam 5 worków i kawałek rabaty wysypałam ładnie to wygląda tak czysto i zadbanie muszę dokupić i wysypać resztę rabat. Jutro zrobię foty.