Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

agnieszka_m 11:53, 06 paź 2015

MirellaB napisał(a)
Ja też porządnicka, ale od czasu gdy dziecko urodziłam to już nie prasuję. Jedynie jakąś sukienkę czy koszulę przed wyjściem co wymaga przeprasowania.
Kiedyś wszysko prasowałam, cieszę się, że już się tego nałogu wyzbyłam - Tobie też radzę

Popieram Mirellę ja też nie prasuję wszystkiego jedynie przed wyjściem jak coś jest naprawdę zmięte
Dominika11 14:54, 06 paź 2015

agnieszka_malysa napisał(a)

Popieram Mirellę ja też nie prasuję wszystkiego jedynie przed wyjściem jak coś jest naprawdę zmięte
ja się też pod tym podpisuję. Żelazko widzimy od święta - ja w sumie nie lubię prasować
olga80 19:19, 06 paź 2015

Wczoraj nie zrobiłam nic z planowanych rzeczy, jeden telefon i musiałam całkowicie zmienić plany. Dziś też z wszystkim nie zdążyłam ,posadziłam połowę cebulowych zmarłam jak pies u nas wiatr, że głowę urywało ,posadziłam tez bergrnię, którą dostałam od znajomej a żeby ją posadzić to musiałam wybrać 2 taczki ziemi i nawieźć obornika i dobrej ziemi a tu akurat była praca rozgrzewająca, posadziłam też sadziec narazie na przechowalniku bo jakoś nie mam pomysłu na niego. Jutro planuję zrobić resztę. Zastanawiam się czy śliwowiśnie kupić teraz czy na wiosnę ona bedzie posadzona raczej w przewiewnym miejscu więc boję się czy nie zmarznie mi zanim zdąży się ukorzenić.
Flower1 16:53, 07 paź 2015

No to sporo tych cebulowych ,ja tez sie zabieram za sadzenie mam sporo cebulic moich ulubionych ,troche tulipanow i krokusy chce zrobic rzeczke na wiosne ,zobaczymy co z tego wyjdzie .Dzisiaj u nas wieje strasznie wiec sobie darowałam ,po cichu licze na małą zmiane pogody
dominika_ 20:01, 07 paź 2015

Macham
olga80 21:06, 07 paź 2015

Flower1 napisał(a)
No to sporo tych cebulowych ,ja tez sie zabieram za sadzenie mam sporo cebulic moich ulubionych ,troche tulipanow i krokusy chce zrobic rzeczke na wiosne ,zobaczymy co z tego wyjdzie .Dzisiaj u nas wieje strasznie wiec sobie darowałam ,po cichu licze na małą zmiane pogody

U nas też wieje, jak wieszałam pranie to nie dość , że mi pranie wyrywało to jeszcze myslałam że głowę urwie
mam nadzieje, że jeszcze trochę ciepła u nas zawita
olga80 21:06, 07 paź 2015

dominika_ napisał(a)
Macham

odmachuję
Dominika11 21:08, 07 paź 2015

olga80 napisał(a)

U nas też wieje, jak wieszałam pranie to nie dość , że mi pranie wyrywało to jeszcze myslałam że głowę urwie
mam nadzieje, że jeszcze trochę ciepła u nas zawita
to aż tak ostro u ciebie ???
Malgosik 22:29, 07 paź 2015

u nas akurat nie wiało, ale naprawdę chłodno się już robi
zima idzie
Ewik 02:16, 08 paź 2015

Malgosik napisał(a)
u nas akurat nie wiało, ale naprawdę chłodno się już robi
zima idzie

zimnica okropna , zimy nie lubię .