Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 20:01, 17 mar 2016

Anda z Doświadczalnią jest tylko jedna na forum

Muszę przyznać, ze jeszcze nie miałam problemu z rozpoznaniem kogoś po zmianie avatarku.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anna_t 20:12, 17 mar 2016

już pisalam Ewie u siebie ze pewnie tak poleguje gdy z ogrodu wraca
anna_t 20:13, 17 mar 2016

a ja zmienilam awatarek własnie dlatego ze wczesniej Ewa zmienila
Anda 20:15, 17 mar 2016

Aniu, oj tak, głowa sama opada

A ja zmieniłam bo Kawa zmieniła No i ogólnie coś czasem trzeba zmienić
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
ryska 20:28, 17 mar 2016

Anda napisał(a)
Oj, szkoda. Muszę sobie wypracować tak ze cztery avatarki (na cztery pory roku) i tych będę używać, ale zamiennie

Mnie się podoba
Dobry pomysł, zaraz poszukam sobie dla siebie coś nowego, bo ten mi się mocno znudził.
Moje jesienią sadzone róże paganini wyglądają na martwe. Dam im jeszcze trochę czasu ale martwi mnie ich widok. Jeszcze nic nie przycinałam- wyjątkowo jak na mnie
anna_t 20:32, 17 mar 2016

Anda napisał(a)
Aniu, oj tak, głowa sama opada

A ja zmieniłam bo Kawa zmieniła No i ogólnie coś czasem trzeba zmienić

dokładnie
Anda 20:44, 17 mar 2016

ryska napisał(a)

Mnie się podoba
Dobry pomysł, zaraz poszukam sobie dla siebie coś nowego, bo ten mi się mocno znudził.
Moje jesienią sadzone róże paganini wyglądają na martwe. Dam im jeszcze trochę czasu ale martwi mnie ich widok. Jeszcze nic nie przycinałam- wyjątkowo jak na mnie

Renia, to już jestem ciekawa, jaki będzie Twój nowy awatarek.

Co do róż, to weź jeden z tych podejrzanych pędów i przytnij po kawałku i zobacz, czy niżej jednak będzie coś żywego.
ryska 21:06, 17 mar 2016

Anda napisał(a)

Renia, to już jestem ciekawa, jaki będzie Twój nowy awatarek.

Co do róż, to weź jeden z tych podejrzanych pędów i przytnij po kawałku i zobacz, czy niżej jednak będzie coś żywego.

Ewuniu przeglądam zdjęcia na dysku zewnętrznym i mam takie spostrzeżenie:
era przedogrodowiskowa pejzaże i dzieci są na zdjęciach, era ogrodowiskowa rośliny, pejzaże i dzieci są na zdjęciach Ani tu ani tu mnie nie ma albo sporadycznie a lustrzankę mam już 5 rok
Znalazłam się na wydmach a że je kocham i tęsknię to zmieniam
Z różami jutro pokombinuję, dziękuję za podpowiedź.
Warmia 21:31, 17 mar 2016

Ewa, kobieta zmienną jest, no ale Ty to już przesadzasz
Ewik 21:54, 17 mar 2016

Pisałyście chwilę temu o mieczykach abisyńskich , wczodzę dzisiaj do B , a tam co ? Zakupiłam 2 paczki i jedną mieczyków green star
Kiedy sadzicie je do gruntu ?