Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

AgataBC 19:32, 04 kwi 2016

Anda napisał(a)

'

wow.. to teraz opisz jak zrobiłaś to zdjęcie ??

kocimiętka ma już kwiaty??
odpisałam na końcu poprzedniej strony, edit: tzn. jeszcze wcześniej bo wylądowałam teraz u góry
Anda 19:36, 04 kwi 2016

Agcia napisał(a)

Jeśli chcesz je sobie przechowywać na później to przełóż lepiej do papierowych opakowań-tak bezpieczniej i nie ma obaw żeby zgniły/zaparowały. Mi było wygodniej wysłać w celafonowych kopertkach ale to na krótką metę. Papier trzyma chłód i odbiera wilgoć. Powodzenia w wysiewach

Tak zrobię. Nie chcę nic zmarnować, bo piękne kolorki mi przysłałaś. Orlików nigdy za dużo. Zakochałam się w nich na zabój
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 19:56, 04 kwi 2016

lojalna_ napisał(a)
tak delikatnie zwiewnie ..... bardzo mi sie podoba ))

Dziekuję, cieszę się bardzo
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 19:58, 04 kwi 2016

kosolka napisał(a)
Ale zielenią dałaś po oczach Aż miło
Bez Black Tower mam na liście chciejstw!

Zazieleniło się wreszcie w ogrodzie Jak liście się pojawią to już bedzie prawie pięknie.

Bierz bez A czemu tylko ten? Ty masz miejsce to możesz i Black Lace sobie posadzić, jest jeszcze ładniejszy, ale na mój ogród za duży.
Anda 20:03, 04 kwi 2016

Agcia napisał(a)
'

wow.. to teraz opisz jak zrobiłaś to zdjęcie ??

kocimiętka ma już kwiaty??
odpisałam na końcu poprzedniej strony, edit: tzn. jeszcze wcześniej bo wylądowałam teraz u góry

OK, fota robiona przy ISO 400, 1/320s przy f3,5, 100 mm makro.

Ta kocimiętka zaczyna już kwitnąć, to odmiana Superb, dość mała. Walkers Low jeszcze nie ma kwiatów.

Widziałam Twój poprzedni post
Mixtoorka 20:23, 04 kwi 2016

Uuuuwielbiam Twoje fotografie! Lecę zrzucić zdjęcia, trochę to potrwa. Moj bezik też ma takie listeczki, ale zdjęcia takiego nie umiem, moj aparat też nie
Mixtoorka 20:24, 04 kwi 2016

Anda napisał(a)
Swidośliwa Obelisk

Cuuuuuudo!zdjęcie
Flower1 20:25, 04 kwi 2016

Anda napisał(a)

Piekne te Twoje fotki
lojalna_ 20:25, 04 kwi 2016

Tulipany mam jeszcze schowane w lisciach a u Ciebie zaraz buchna jak Ty robisz te foty zazdraszczam umiejetnosci
Anda 20:29, 04 kwi 2016

Mixtoorka napisał(a)
Uuuuwielbiam Twoje fotografie! Lecę zrzucić zdjęcia, trochę to potrwa. Moj bezik też ma takie listeczki, ale zdjęcia takiego nie umiem, moj aparat też nie

Karo, to czekam na fotki Każdy robi inne zdjęcia i to jest piękne
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies