Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

12:14, 06 wrz 2015
muszę koniecznie wprowadzic u siebie opisywanie róz na fotkach!

jak ty to robisz?
Anda 12:18, 06 wrz 2015

Justyno, masz na myśli tekst na fotce? To ręcznie w PS (Photoshop), ale chyba każdy inny program do obróbki zdjęć ma takie narzędzie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
lojalna_ 17:05, 06 wrz 2015

Witam sie i zauroczona wacham Twoje roze, zagladam w cudne zakatki a wszystko to dzieki wspanialym zdjeciom ktore robisz cudownie a ta wiosna po tych zakupach to bedzie wybuch emocjii
eda 19:02, 06 wrz 2015

Oj tak śliczne widoczki
Milka 21:15, 06 wrz 2015

Ewa, cudownie je sportretowałas, bo ze piekne sa to widzimy i opisalas, tez tego nie umiem, moj program chyba nie ma tej funkcji..? Po fotach widze artystyczno-estetyczna dusze
wietrzyk 22:09, 06 wrz 2015

Witam się u Ciebie po raz pierwszy Zajrzałam z ciekawości i tak strona po stronie przejrzałam sobie cały wątek Jestem pełna podziwu dla kondycji Twoich róż, widać ile wkładasz serca w ich pielęgnację. Piękne fotki.
Czy wyciąg ze skrzypu, o którym pisałaś działa ogólnie na zdrowie roślin, czy też stosuje się w konkretnych chorobach?
Czasami robię zakupy w dużym centrum ogrodniczym przy centrum A10 pod Berlinem i chętnie dopiszę ten specyfik do mojej listy W Polsce Neudorff ma tylko 2-3 preparaty w sprzedaży
będę zaglądać z przyjemnością, pozdrawiam
Anda 09:22, 07 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Witam sie i zauroczona wacham Twoje roze, zagladam w cudne zakatki a wszystko to dzieki wspanialym zdjeciom ktore robisz cudownie a ta wiosna po tych zakupach to bedzie wybuch emocjii

Dziękuje serdecznie za tak miłe słowa Mam nadzieję, że wiosną będzie pięknie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 09:23, 07 wrz 2015

eda napisał(a)
Oj tak śliczne widoczki

Dzięki bardzo Staram się

monteverde 09:27, 07 wrz 2015

Anda napisał(a)
Różyczki

Dzięki za piękne fotki róż ja takich ładnych nie robię pozdrówka
Anda 09:27, 07 wrz 2015

Milka napisał(a)
Ewa, cudownie je sportretowałas, bo ze piekne sa to widzimy i opisalas, tez tego nie umiem, moj program chyba nie ma tej funkcji..? Po fotach widze artystyczno-estetyczna dusze

Irenko, bardzo mnie cieszy, że podobają Ci się portrety moich róż

Jesteś pewna, że w Twoim programie nie masz żadnego narzędzia do pisania tekstów? Nawet w IrfanView można wpisywać tekst, a to taki zupełnie prosty program open source.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies