Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Rumianka 21:10, 21 kwi 2016

Milka napisał(a)

Ha ha
też hosty przesadzałam, przez te nowe robótki męża magnolia cudna, jakie wielkie kwiaty!!

Moje hosty długo miejsca nie zagrzały w jednym miejscu, gdyż jesienią robiłam drobną zmianę na rabacie i musiałam zabrać je stamtąd...Ciepnęłam je bez namysłu nie tam gdzie potrzeba...Teraz więc była konieczność przeniesienia ich w docelowe (?) miejsce...Tylko, że te roślinki nie obrażają się, więc można z nimi łazić wielokrotnie... Zresztą tu na O każdy tak ma...
Rumianka 21:12, 21 kwi 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ha ha to obie wskoczyłyśmy w podobnym czasie bo ja 20 kwietnia Gratuluję wytrwałości i cieszę się , że tu Jesteś , a ogród pięknieje i się rozrasta
Dziękuję...i niech się rozrasta, znaczy ogród, nie ja...
LyraBea 15:13, 22 kwi 2016

Zaglądam do Ciebie i macham. Koniczynka śliczna. A jak szybko Ci rosną bukszpaniki, które zdaje się sama odhodowałaś, tak?
L00zak 22:13, 22 kwi 2016

Hosty, hosty, jeszcze ich nie mam, więc kto wie co się wydarzy
Zana 06:38, 25 kwi 2016

Witaj Rumianko! Dziękuję za odwiedziny u mnie i witam się u Ciebie. Obejrzałam trudne powstawania ogrodu początki (80 ton ziemi rozłożyć to wyzwanie!) i wiem skąd nazwa wątku. Pięknie kwitnie magnolia, nie dziwię się, że do niej biegać co chwilę. Ich urok trwa stanowczo za krótko. Będę zaglądać, pozdrawiam
AsiaK_Z 08:35, 25 kwi 2016

Rumianka napisał(a)

Moje hosty długo miejsca nie zagrzały w jednym miejscu, gdyż jesienią robiłam drobną zmianę na rabacie i musiałam zabrać je stamtąd...Ciepnęłam je bez namysłu nie tam gdzie potrzeba...Teraz więc była konieczność przeniesienia ich w docelowe (?) miejsce...Tylko, że te roślinki nie obrażają się, więc można z nimi łazić wielokrotnie... Zresztą tu na O każdy tak ma...

To prawda "chodzi lisek..." Nim roślina trafi na "swoje" miejsce, to trochę trwa
Miłego dnia ELisko
Rumianka 09:04, 25 kwi 2016

LyraBea napisał(a)
Zaglądam do Ciebie i macham. Koniczynka śliczna. A jak szybko Ci rosną bukszpaniki, które zdaje się sama odhodowałaś, tak?

Bukszpaniki rosną bardzo powoli, ale może dlatego, że mocno je przycinam co roku, w celu zagęszczenia....
Rumianka 09:05, 25 kwi 2016

L00zak napisał(a)
Raz posadzisz i od razu zakochasz się w nich...ja wójt Ci to mówię...
Rumianka 09:06, 25 kwi 2016

Zana napisał(a)
Witaj Rumianko! Dziękuję za odwiedziny u mnie i witam się u Ciebie. Obejrzałam trudne powstawania ogrodu początki (80 ton ziemi rozłożyć to wyzwanie!) i wiem skąd nazwa wątku. Pięknie kwitnie magnolia, nie dziwię się, że do niej biegać co chwilę. Ich urok trwa stanowczo za krótko. Będę zaglądać, pozdrawiam
Dzięki za rewizytę i zapraszam częściej...
Dominika11 09:07, 25 kwi 2016

L00zak napisał(a)
nie wierzę