Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Rumianka 15:46, 20 lis 2016

GorAna napisał(a)

Świetne te kosze, ja bym podsadziła je jakimiś małymi trawkami i tak zostawiła
Doskonale Cię rozumiem, z męskimi postanowieniami, trudno dyskutować
Kompromis dobra rzecz
Pozdrawiam niedzielnie
Też myślę o jakichś trawkach...narazie rosną tam w obwódce bukszpanowej pierwiosnki, krokusy oraz żurawki, ciemne i nie odznaczają się na tle kory...
Rumianka 15:48, 20 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
Beatka normalnie jakbym o moim M czytała Ostatnio mówi, że z forum dowiedział się, że zaczęła się obwódka wokół warzywniaka robić

Elisko, mi najwięcej podoba tata, a on też skorpion, jakoś bardzo się ze mną nie kłóci, ba nawet ostatnio zgadza się w 100% co do ścianki wodnej czy czegoś takiego i donicy murowanej przy tarasie
Fajnego masz tego ugodowego Skorpiona, ale nie wszyscy są tacy...
Rumianka 15:55, 20 lis 2016

hanka_andrus napisał(a)
Nie, przy furtce stanowczo nie! To tak na przyszłość. Tam metal i jeżeli już, to coś metalowego ażurowego. W dodatku po obu stronach I od strony furtki i od strony bramy. I nie musza być pergole czy trejarze, wystarczyłaby piękna ażurowa metaloplastyka w potrójnym wydaniu. Ale ja to tak widzę, TY nie musisz. Popieram skorpiona = też skorpionica!
Hanusiu toż Ty napewno spod znaku Anioła Skorpiona... Masz rację że do metalu pasuje metal, a nie drewno, mądrego dobrze posłuchać...
Rumianka 15:56, 20 lis 2016

Margerytka40 napisał(a)

Ja też myślę że eM jednak miał rację .
Akurat wszedł i przez ramię to przeczytał i aż urósł...
Margerytka40 16:04, 20 lis 2016

Rumianka napisał(a)

No to się narobiło
Rumianka 16:10, 20 lis 2016

Margerytka40 napisał(a)

No to się narobiło
Ha, ha, ha...niech się pocieszy...
Margerytka40 16:18, 20 lis 2016

Czasem takie pochwały dają dużo pozytywnej energii , byle tylko w dobrym kierunku a nie przeciw Tobie bo chyba się zastrzelę
Rumianka 16:22, 20 lis 2016

Margerytka40 napisał(a)
Czasem takie pochwały dają dużo pozytywnej energii , byle tylko w dobrym kierunku a nie przeciw Tobie bo chyba się zastrzelę
Asiu, dobre słowa z każdego tekstu potrafię wyłowić sobie sama, a niech się chłop pocieszy przez chwilę, bo nie czyta mojego wątku, a tu akurat się napatoczył za moimi plecami...ale co tammm...
Dorota123 08:05, 21 lis 2016

Widzę, że sezon ogródkowy jeszcze nie zamknięty i ciągle coś zmieniasz. Też mam do przeniesienia jedną metalową podpórkę, okazało się, że posadzona róża nie jest pnąca i wcale jej nie potrzebuje.
LyraBea 10:42, 21 lis 2016

Rumianka napisał(a)

Pochwalić czasem trzeba, a jak trzeba, to obstawać przy swoim. Niech wszystkiego nie zwala na upór skorpiona To mój mąż tak samo dumny był cały, jak go pochwaliłam przy Margo, że mi przekopał część warzywnika z obornikiem. I to sam z siebie, gdy ja jeszcze spałam! Wcześniej troszkę musiałam nad tym popracować, ale najważniejsze, ze efekt jest