Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Basilikum 18:13, 19 lis 2016

dopiero teraz zuwazylam, ze masz dwa koszyki
i psa widze
a jesieni juz jakos nie tak zieloniutko
gobasia 18:28, 19 lis 2016

teraz dopiero widać koszyki ...bardzo dobry pomysł z przesunięciem pergoli
zoja 19:34, 19 lis 2016

super wyszło
cóż - czasem fizyczna przewaga eM-ów jest nie do przebicia
ale tak też ładnie
może w Twoim miejscu zrobić drugą? gdzie ją chciałaś postawić?

ps. ja skończyłam sadzenie cebulowych - sezon zamknięty
agnieszka_m 19:54, 19 lis 2016

Fajnie teraz widać koszyczki
dobry pomysł z zabraniem stąd pergoli i róż
LyraBea 09:57, 20 lis 2016

U Ciebie tak jakbyś miała w nosie, że jesień daleka i zima za pasem. Roszada z pergolą chyba dobre posunięcie, chociaż nie wiem, gdzie planowałaś umieścić ją Ty. Swoją drogą charakternego masz męża. Mojemu by zwisało, gdzie chcę coś przenieść. Baaa, nawet by nie zauważyła, że było i nie ma
Zapowiadają ładną, ciepłą aurę. Mniemam, że rabatki będziesz organizować przy nowych ustawieniach (widać, że sobie zaznaczyłaś, jak mają iść )
Miłej pracy.
Pozdrowionka zostawiam.
Rumianka 10:48, 20 lis 2016

Basilikum napisał(a)
dopiero teraz zuwazylam, ze masz dwa koszyki
i psa widze
a jesieni juz jakos nie tak zieloniutko

gobasia napisał(a)
teraz dopiero widać koszyki ...bardzo dobry pomysł z przesunięciem pergoli

zoja napisał(a)
super wyszło
cóż - czasem fizyczna przewaga eM-ów jest nie do przebicia
ale tak też ładnie
może w Twoim miejscu zrobić drugą? gdzie ją chciałaś postawić?

agnieszka-m napisał(a)
Fajnie teraz widać koszyczki
dobry pomysł z zabraniem stąd pergoli i róż

LyraBea napisał(a)
U Ciebie tak jakbyś miała w nosie, że jesień daleka i zima za pasem. Roszada z pergolą chyba dobre posunięcie, chociaż nie wiem, gdzie planowałaś umieścić ją Ty. Swoją drogą charakternego masz męża. Mojemu by zwisało, gdzie chcę coś przenieść. Baaa, nawet by nie zauważyła, że było i nie ma
Zapowiadają ładną, ciepłą aurę. Mniemam, że rabatki będziesz organizować przy nowych ustawieniach (widać, że sobie zaznaczyłaś, jak mają iść )
Miłej pracy.
Pozdrowionka zostawiam.
Gdy przed laty sadziłam jałowce, wówczas takie mikrusie egzemplarze, wydawało się, że mają miejsca w bród...ale rozrastały się coraz bardziej, a od tegorocznej wiosny zaczęłam kształtować je w koszyki , wg pomysłu Bogusi (Moja działka)...Róże też coraz większe i zrobiła się gęstwina przy samych schodach...Ja planowałam przestawienie pergoli zaraz przy furtce, byłaby w oddaleniu od domu i mogłaby tworzyć fajne wejście na posesję, ale cóż... mój pomysł, w oczach eMa, nie zasłużył na uwzględnienie i nawet nie zgodził się na przymiarkę...Nieraz wcale go nie interesuje, co robię i gdzie przesadzam, ale w tym przypadku byłam uzależniona od jego tężyzny fizycznej, bo sama bym się zes...a. I wyszło jak wyszło... Po prostu uparty Skorpion
GorAna 11:29, 20 lis 2016

Rumianka napisał(a)

ta rabata z koszykami jest do przerobienia po przesadzeniu róż...

Świetne te kosze, ja bym podsadziła je jakimiś małymi trawkami i tak zostawiła
Doskonale Cię rozumiem, z męskimi postanowieniami, trudno dyskutować
Kompromis dobra rzecz
Pozdrawiam niedzielnie
AnnaCh 11:44, 20 lis 2016

LyraBea napisał(a)
Swoją drogą charakternego masz męża. Mojemu by zwisało, gdzie chcę coś przenieść. Baaa, nawet by nie zauważyła, że było i nie ma
Beatka normalnie jakbym o moim M czytała Ostatnio mówi, że z forum dowiedział się, że zaczęła się obwódka wokół warzywniaka robić

Elisko, mi najwięcej podoba tata, a on też skorpion, jakoś bardzo się ze mną nie kłóci, ba nawet ostatnio zgadza się w 100% co do ścianki wodnej czy czegoś takiego i donicy murowanej przy tarasie
hanka_andrus 14:18, 20 lis 2016

Nie, przy furtce stanowczo nie! To tak na przyszłość. Tam metal i jeżeli już, to coś metalowego ażurowego. W dodatku po obu stronach I od strony furtki i od strony bramy. I nie musza być pergole czy trejarze, wystarczyłaby piękna ażurowa metaloplastyka w potrójnym wydaniu. Ale ja to tak widzę, TY nie musisz. Popieram skorpiona = też skorpionica!
Margerytka40 15:26, 20 lis 2016

hanka_andrus napisał(a)
Nie, przy furtce stanowczo nie! To tak na przyszłość. Tam metal i jeżeli już, to coś metalowego ażurowego. W dodatku po obu stronach I od strony furtki i od strony bramy. I nie musza być pergole czy trejarze, wystarczyłaby piękna ażurowa metaloplastyka w potrójnym wydaniu. Ale ja to tak widzę, TY nie musisz. Popieram skorpiona = też skorpionica!

Ja też myślę że eM jednak miał rację .