Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

BasiaLT 14:23, 21 lis 2016

Wyszło jak wyszło, grunt że skoro emus pochwalony (nawet jeśli zupełnie przypadkowo) to może następnym razem będzie bardziej chętny do pomocy
Rumianka 21:52, 21 lis 2016

Dorota123 napisał(a)
Widzę, że sezon ogródkowy jeszcze nie zamknięty i ciągle coś zmieniasz. Też mam do przeniesienia jedną metalową podpórkę, okazało się, że posadzona róża nie jest pnąca i wcale jej nie potrzebuje.
Oj rzeczywiście sezon jeszcze nie zamknięty, dziś z eM przesadzaliśmy razem róże pnące, poszły oczywiście do boków pergoli... Ale po wykopaniu róż okazało się, że jałowcowe koszyki głupio wyglądają na samym brzegu rabatki...więc też zaraz przesadzone zostały w miejsca po różach, czyli na środek rabatki...Zdjęć nie zrobiłam gdyż zapadał zmrok, gdy kończyliśmy na dziś...Jutro jeszcze czeka mnie uporządkowanie terenu po bitwie i dokończenie rabaty koszykowej...strasznie bolą mnie nadgarstki...ale jestem zadowolona
Warmia 21:56, 21 lis 2016

Kobito ile Ty masz energii. Zazdroszczę i podziwiam.
Rumianka 22:00, 21 lis 2016

LyraBea napisał(a)

Pochwalić czasem trzeba, a jak trzeba, to obstawać przy swoim. Niech wszystkiego nie zwala na upór skorpiona To mój mąż tak samo dumny był cały, jak go pochwaliłam przy Margo, że mi przekopał część warzywnika z obornikiem. I to sam z siebie, gdy ja jeszcze spałam! Wcześniej troszkę musiałam nad tym popracować, ale najważniejsze, ze efekt jest
Em zawsze jest chwalony, nawet wtedy gdy mnie wnerwi, to tak po chwili jak mi trochę przejdzie, bo inaczej nigdy by mi nie pomógł... a jednak od czasu do czasu ta męska siła fizyczna potrzebna jest do tych najcięższych prac...nasze wzrosty przekładają się na siłę sporo różniąc się i ja przy swoich 158cm zdziałam zdecydowanie mniej niż eM przy 186cm...
Rumianka 22:02, 21 lis 2016

BasiaLT napisał(a)
Wyszło jak wyszło, grunt że skoro emus pochwalony (nawet jeśli zupełnie przypadkowo) to może następnym razem będzie bardziej chętny do pomocy
Pochwalony, pochwalony...i nawet dziś bardziej był chętny do pomocy, chociaż nie obeszło się bez mruczenia pod nosem...
Rumianka 22:06, 21 lis 2016

Warmia napisał(a)
Kobito ile Ty masz energii. Zazdroszczę i podziwiam.
Energii ci u mnie dostatek, tylko ubolewam, że zima stoi za opłotkami, bo jeszcze wiele by się zdało zrobić w zagrodzie...Okna umyłam w minionym tygodniu, to teraz znowu czas na ogród...ha ha
Basilikum 09:36, 22 lis 2016

oj mnie tez widmo zimy przeraza, jeszcze tyle by sie zrobilo
gobasia 09:54, 22 lis 2016

Basilikum napisał(a)

a ja tam znowu doczekać sie nie mogę ,odpoczynek jest mi potrzebny

gobasia 09:56, 22 lis 2016

Rumianka napisał(a)
Oj rzeczywiście sezon jeszcze nie zamknięty, dziś z eM przesadzaliśmy razem róże pnące, poszły oczywiście do boków pergoli... Ale po wykopaniu róż okazało się, że jałowcowe koszyki głupio wyglądają na samym brzegu rabatki...więc też zaraz przesadzone zostały w miejsca po różach, czyli na środek rabatki...Zdjęć nie zrobiłam gdyż zapadał zmrok, gdy kończyliśmy na dziś...Jutro jeszcze czeka mnie uporządkowanie terenu po bitwie i dokończenie rabaty koszykowej...strasznie bolą mnie nadgarstki...ale jestem zadowolona

oj !przesadzone koszyczki...niech dobrze rosną ,bo szkoda by było
Rumianka 19:35, 22 lis 2016

Basilikum napisał(a)

gobasia napisał(a)
a ja tam znowu doczekać sie nie mogę ,odpoczynek jest mi potrzebny oj !przesadzone koszyczki...niech dobrze rosną ,bo szkoda by było
Każdy chce co innego, ale niezależnie od nas zimnica przyjdzie napewno...