Grażynko jesteś mistrzem pakowania, nic się nie złamało nic się nie wysypało, doszło wprost idealnie.
A jeszcze poproszę o nazwy tych dobroci bo nie wiem co to za piękności. Jestem Ci niezmiernie wdzięczna. Jutro będę sadzic. Pozdrawiam
Dzięki za pochwałę pakowania, to najlepszy sposób, ale i tak jest ryzyko, że taśma nie utrzyma, jak paczkę rzucą.
Niech Ci rośliny dobrze rosną
A, zapomniałam, w doniczce z ciemiernikiem jest rozchodnik, bardzo inwazyjny /zarósł mi jeden skalniak/, ale ładnie wygląda, jak zwisa i wtedy się nie korzeni.
U mnie też z netem ostatnio masakra. Ani w pocztę wejść, ani wiadomości poczytać, ani zdjęć na forum pooglądać Każda strona otwiera się masakrycznie długo
Będziemy niedługo testować nowego dostawcę, szczycą się tym, że "net na Kaszubach"
Jak coś to Ci podrzucę namiary.
Elisko, widzę, że posadziłaś roślinki i dobrze, że niektóre w doniczki, ale rozdziel, bo tam jest kilka sztuk trawy i żeleźniaka.
Ostrogowca też rozsadź.
I mikołajka też daj do doniczek /tam chyba są dwa?/, ale takich chudych, a wysokich, żeby korzenie miały miejsce.
Bo jeśli by został przed kamieniem, to go zasłoni /oczywiście za jakiś czas, ale te korzenie palowe/.
No i w doniczkach możesz go zimować w budynku, a wiosną znajdziesz lepsze miejsce.