Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Kordina 23:56, 29 kwi 2023

Rumianka napisał(a)

mam kamienie przywiezione z Falklandów oraz Grenlandii...

Elisko zrób kiedyś zdjęcia tych kamieni z bliska - takie kamienne portrety, ja też zrobię taką sesję
Agatorek 00:13, 30 kwi 2023

Rumianka napisał(a)
Ogród zażółcił się jak wielkanocny kurczak...

Tak jak Martce, bardzo mi się tu podoba

Widać z dnia na dzień nowe rośliny i kolory
Alija 22:40, 02 maj 2023

Rumianka napisał(a)
Bliżniacze kolory ułudki i miodunki

Elisko, piękna wiosna już u Ciebie, wszystko rośnie, kwitnie, pierwiosnków masz moc, są śliczne ,
a ja zachwyciłam się ułudką, cudna jest.
Rumianka 10:44, 03 maj 2023

Joku napisał(a)
Przede wszystkim podziwiam twoje pierwiosnki, pięknie kwitną. A lustro jest bardzo fajne, takie nietypowe. O podobnym wykorzystaniu stelaża pod materac też myślałam jak w tym wywalaliśmy łóżko. Ale zrezygnowałam a łóżko szybko znalazło nieznajomego chętnego .

Dziękuję bardzo...wreszcie ta wiosna się rozkręciła, chociaż zimnica. Pierwiosnki to mój bzik ogrodowy, bardzo je lubię i dlatego mam ich dużo, gdyż ciągle dzielę, sadzę rozdaję i tak w kółko...
Rumianka 10:45, 03 maj 2023

GorAna napisał(a)
Elisko, pięknie obudziła się wiosna u Ciebie
Ja też zachwycam się pierwiosnkami.
Kiedyś miałam ich bardzo dużo, a teraz nie mam ani jednego

Aniu, doczekałam się i ja tej wyczekiwanej wiosny, a pierwiosnki wiodą prym o tej porze...
Rumianka 10:47, 03 maj 2023

Martka napisał(a)

To ujęcie zachwyciło mnie szczególnie. Pierwiosnki w takiej masie robią wrażenie, ale także towarzyszące im berberysy i tuje. Bujna, wiosenna i świeża kompozycja. Słonka życzę, Elisko.

Roślinki i ja bardzo dziękujemy za miłe słowa. Te pierwsze kwiatuszki i świeże listeczko są najpiękniejsze o tej porze...
Rumianka 10:49, 03 maj 2023

basia3012 napisał(a)

Elisko, czy Twoje ciemierniki nie są posadzone za głęboko? One lubią być posadzone równo z gruntem, dość płytko.
Widziałam piękne pierwiosnki. Lubię je, wiosną cieszą oczy.
Lustro ze stelażem taż bardzo mi się podoba. O kamieniu z kotwicą nie wspomnę. Piękny element.

Basiu, muszę zajrzeć ciemiernikom w nóżki i sprawdzić głębokość sadzenia, bo może tak być jak piszesz...a pierwiosnki dziękują za zachwyty... Pozdrawiam
Rumianka 10:50, 03 maj 2023

Basieksp napisał(a)
Noo, też mi się podoba to lustro, fajną ma oprawę pięknie Ci kwitną pierwiosnki, bardzo ładne

Lubię wykorzystywać stare elementy dekoracyjne w ogrodzie, to przełamuje monotonię nasadzeń roślinnych...
Basieksp 10:58, 03 maj 2023

Rumianka napisał(a)

Lubię wykorzystywać stare elementy dekoracyjne w ogrodzie, to przełamuje monotonię nasadzeń roślinnych...

Ja też, tylko nie bardzo mam gdzie takie skarby zbierać u nas na wiosce to nie bardzo jest gdzie szukać, czasami widzę w mieście, że ludzie wystawiają różne niepotrzebnie rzeczy, ale jakoś nic nie trafiłam
Rumianka 11:03, 03 maj 2023

Kordina napisał(a)

Elisko zrób kiedyś zdjęcia tych kamieni z bliska - takie kamienne portrety, ja też zrobię taką sesję

Bożenko, mówisz i masz... Te kamienie są z Falklandów