Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Wafel 23:36, 04 lip 2025

Elisko, super
Rumianka 23:44, 04 lip 2025

Dzięki
hankaandrus_44 00:17, 05 lip 2025

Gratuluję pięknego podsumowania pięknego ogrodu! Brawo, brawo, brawo!
Basieksp 08:12, 05 lip 2025

Świetne spotkanie ozdoby pokazane przez dziewczyny, wyglądają zupełnie inaczej, fajnie, bo często jest tak, że zupełnie nie zwracamy uwagi na pewne detale, a tu nowe, inne spojrzenie i jest super No i ten zółwik, trochę mega duży
Miskantowo 08:56, 05 lip 2025

Wafel napisał(a)
Dziś miałam przyjemność odwiedzić ogród Eliski - ogród pełen niedpodzianek. Elisko jesteś mistrzynią detalu Przemiłe spotkanie Pomorzanek, które kontynuowałyśmy później w ogrodzie Joli Załączam kilka fotek z ogrodu i duże ❤️ dla gospodarzy

Czy to nie piękne powitanie, spójrzcie na kubek

Świetne te miejscówki dla rojnikow i owadzie domeczki.
Sielski ogrod ❤️
Rumianka 10:29, 05 lip 2025

Dziś dotarłam do internetu...więc hulaj dusza...
Asiu, Ewo, Jolu i Mirko bardzo, ale to bardzo dziękuję, że zechciałyście zaszczycić swoją obecnością mój ogród. To było pierwsze takie spotkanko w moich ogrodowych progach, z którego jestem mega zadowolona, a mój ogród wprost oszalał ze szczęścia, że inne oczy podziwiały jego piękno, aż skakał z radości do samego wieczora...
Cieszę się niezmiernie, że mogłyśmy wreszcie poznać się w realu...Dziewczyny z sercem na dłoni, miłe, serdeczne, aż chciało się, by to spotkanie trwało dłużej.
Następnie wszystkie kontynuowałyśmy spotkanie, ale już w ogrodzie Joli - Joku.
Tam, to dopiero raj roślinny, same perełki, których nazw nawet nie znam, a Jola to koneser w tej dziedzinie, super znawca, tylko pozazdrościć takiej wiedzy...Pozdrawiam wszystkie uczestniczki i jeszcze raz dziękuję za wspaniałą wizytę...
Rumianka 10:33, 05 lip 2025

Alija napisał(a)
Elisko, róże i klematisy kwitną Ci przepięknie, bujnie, masa kwiatów, goździki zresztą też.
Prezent z podkowami bardzo mi się podoba.
Supertunie mają piękny kolor. Ja mam różowe, kupiłam w zeszłym roku przez internet i niezbyt mi się podobają, ale rzeczywiście są bardzo żywotne, przeżyły zimę w piwnicy, a złamane pędy, które wsadziłam do ziemi, już zakwitły.

Moje supertunie, o dziwo jak na razie sprawuja się dobrze...Jedynie wiatrzycho wyłamało jedną sporą gałazkę, ale wcisnęłam ją do doniczki, może się jeszcze uratuje, bo jej kolorek bardzo mi odpowiada
Rumianka 10:35, 05 lip 2025

Margo2 napisał(a)
Ależ u Ciebie musi pachnieć.
Takie łany goździków
Musze poszukać moich wśród kocimiętki
Chyba je pożarła

Rzeczywiście bardzo pachnąco jest w okolicy goździków, a szczególnie gdy więcej wilgotności w powietrzu.
Rumianka 10:38, 05 lip 2025

Wafel napisał(a)
Dziś miałam przyjemność odwiedzić ogród Eliski - ogród pełen niedpodzianek. Elisko jesteś mistrzynią detalu Przemiłe spotkanie Pomorzanek, które kontynuowałyśmy później w ogrodzie Joli Załączam kilka fotek z ogrodu i duże ❤️ dla gospodarzy

Czy to nie piękne powitanie, spójrzcie na kubek

Asiu, patrząc na kubek, trzeba przyznać, że Twoja obecność była autopromocją Twojego nicku...

Rumianka 10:43, 05 lip 2025

Ewa777 napisał(a)
Moje pierwsze odwiedziny w ogrodzie z koniczynką.
Bardzo dziękuję Elisko za zaproszenie, to była uczta dla oczu i duszy Przemiła atmosfera, przepyszne smakowitości, otwarte serca gospodarzy to wszystko jednego dnia
Ogród z koniczynką kryje wiele wspaniałych dekoracji wykonanych przez Eliskę wykonanych z naturalnych materiałów. Cudowne połączenia gałęzi i pieńków z rojnikami, mnóstwo hoteli dla owadów i nawet dla ptaszków. Ogród tonie w kwiatach - cudownych różach i goździkach. Podziwiałyśmy również smakowitą część warzywnika - oczko w głowie gospodarza.

Ewciu, Twój piękny wpis aż mnie rozczulił, a jednocześnie dodał mi skrzydeł...i wyobraź sobie, że od teraz będę spoglądać na wszystko z lotu ptaka, bo jak skrzydła to i lot... Nieprawdaż?