Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Basieksp 11:38, 27 cze 2025

Róże naprawdę pięknie, obficie Ci kwitną A to coś, wygląda na jakiś czosnek Ale skoro tak bardzo wysoki, to może i kwiat będzie mega duży?
Rumianka 11:53, 27 cze 2025

Obejrzałam to dokładnie i tam w ziemi został po zimie jeden badyl pora więc to pewnie on tak wystrzelił...zobaczę później.
hankaandrus_44 14:28, 27 cze 2025

Warto było czekać, wszystko wyrosło wspaniale. Gratuluję.
Joku 17:38, 27 cze 2025

Nie próżnujecie na działce, wszystko wypielone, przycięte, trawnik wykoszony. Pasy goździków robią wrażenie. Z nasion dostanych od ciebie wysiałam trochę, część się zmarnowała, część wydrapały koty ale kilka sadzonek ocalałych wzięła się ostro do rośnięcia i kwitnienia.
mirkaka 18:04, 27 cze 2025

Pamiętam jak zastanawiałaś się co posadzić w tej koniczynce, po wywaleniu bukszpanów, goździki to świetny pomysł Czy one u Ciebie nie łapią mączniaka? Kiedyś je miałam ale chorowały bardzo.
Róże , powojniki pięknie kwitną, moje powojniki chyba kolejny rok mają wciornastka, 2 x pryskałam mospilanem, powinnam jeszcze raz ale ..leń
Alija 21:53, 27 cze 2025

Elisko, róże i klematisy kwitną Ci przepięknie, bujnie, masa kwiatów, goździki zresztą też.
Prezent z podkowami bardzo mi się podoba.
Supertunie mają piękny kolor. Ja mam różowe, kupiłam w zeszłym roku przez internet i niezbyt mi się podobają, ale rzeczywiście są bardzo żywotne, przeżyły zimę w piwnicy, a złamane pędy, które wsadziłam do ziemi, już zakwitły.
Basieksp 22:00, 27 cze 2025

Rumianka napisał(a)
Obejrzałam to dokładnie i tam w ziemi został po zimie jeden badyl pora więc to pewnie on tak wystrzelił...zobaczę później.

Ciekawe czy kwiat będzie ładny, tak właściwie nie widziałam chyba kwitnącego pora. Szczypiorek mam i nawet fajnie wygląda jak kwitnie, może por też będzie ciekawie wyglądać?
Margo2 23:51, 27 cze 2025

Ależ u Ciebie musi pachnieć.
Takie łany goździków
Musze poszukać moich wśród kocimiętki
Chyba je pożarła
Wafel 13:28, 02 lip 2025

Te łany goździków, wow! Jeden z moich clematisów, ma pełno suchych i żółtych liści, pryskakałam prewencyjnie na grzyba, ale sama nie wiem co mu jest, może za sucho miał. Kwitnie, to jedyny plus, a tak to słabo wygląda...
Wafel 19:27, 04 lip 2025

Dziś miałam przyjemność odwiedzić ogród Eliski - ogród pełen niedpodzianek. Elisko jesteś mistrzynią detalu Przemiłe spotkanie Pomorzanek, które kontynuowałyśmy później w ogrodzie Joli Załączam kilka fotek z ogrodu i duże ❤️ dla gospodarzy

Czy to nie piękne powitanie, spójrzcie na kubek