Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - trudne początki - Paula

Mój ogród - trudne początki - Paula

Dominika11 10:39, 20 paź 2015

paula23 napisał(a)

Mówić że walczysz o swoje prawa i przywileje i nie dajesz się "wrobić'
dokładnie, a co - chcieli zwierzę to niech się uczą. Z kotem i tak jest mniejszy problem niż z psem - ciekawe co będzie jak się psa dorobimy
paula23 10:53, 20 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
dokładnie, a co - chcieli zwierzę to niech się uczą. Z kotem i tak jest mniejszy problem niż z psem - ciekawe co będzie jak się psa dorobimy

Hm... zimą
śnieg
-25 C
zaspy po pas i
już to widzę jak z rano zerkasz przez okno z ciepłą kawusią w ręce a Twój M przedziera się przez tą "antarktyde" z psem na smyczy
Dominika11 10:56, 20 paź 2015

jeżeli chodzi o mojego m to jego nie ma w domu, więc pozostaje synuś, a on takie coś uwialbia - az boję się pomysleć co bedzie jak bedziemy miec tego psa - juz widze jak on bedzie z nim szalał, tarzał sie itp. Oby mi tylko ogródka nie zniszczyli. Ale to jeszcze troszkę
paula23 11:03, 20 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
jeżeli chodzi o mojego m to jego nie ma w domu, więc pozostaje synuś, a on takie coś uwialbia - az boję się pomysleć co bedzie jak bedziemy miec tego psa - juz widze jak on bedzie z nim szalał, tarzał sie itp. Oby mi tylko ogródka nie zniszczyli. Ale to jeszcze troszkę

Wszystko dobre do czasu i kiedy jest nie przymuszone A pies to uśredniając 20 lat życia po 3 wyjścia dziennie to tylko 22 tysiące wyjść z czego mniejsza połowa w niesprzyjających warunkach
Dominika11 11:05, 20 paź 2015

zgadza się, dlatego psa chcemy mieć jak się już przeprowadzimy i bedzie sobie biegał po dworze - bo do mieszkania to odpada -
paula23 11:09, 20 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
zgadza się, dlatego psa chcemy mieć jak się już przeprowadzimy i bedzie sobie biegał po dworze - bo do mieszkania to odpada -

ee tam do wszystkiego do się przyzwyczaić mojego yorka 3 lata miałam mieszkając w bloku i nie było tak źle ale nie powiem teraz to wielki plus zimą tylko uchylić i drzwi i fru biegnie sam a ja wracam na ciepłą kawusie cwaniak taki że wieczorem jak go wypuszczę i już mu dupka zmarznie to biega wokół domu szuka gdzie światła się świeci staje pod oknem zaszczeka i leci pod drzwi żeby go wpuścić
paula23 13:45, 20 paź 2015

Muszę się pochwalić
Właśnie dostałam paczuszkę od Joli - lojalna_ i moim oczom ukazał się taki widok:

Kokardeczki jak na małych prezencikach :

A po odpakowaniu jednego pakuneczku:

Oczami wyobraźni widzę już wiosną falujące na wietrze łany stipy w moim ogrodzie
Mega miły początek tygodnia

A teraz pytanie czy wsadzone w doniczki mogę je trzymać w chłodniejszym pokoju na parapecie czy jednak garaz/piwnica??
lojalna_ 14:09, 20 paź 2015

Hehe sesja)))

Ja mysle ze mozesz je trzymac gdzie chcesz ale moze dziewczyny cos wiecej na temat zimowego pzrechowywania )

Tylko podlewać nie zapomnij ))))
paula23 14:15, 20 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
Hehe sesja)))

Ja mysle ze mozesz je trzymac gdzie chcesz ale moze dziewczyny cos wiecej na temat zimowego pzrechowywania )

Tylko podlewać nie zapomnij ))))

No właśnie dlatego wolałabym je ulokować na parapecie w małym pokoju
frezja 14:46, 20 paź 2015

Ty szczęściaro....zazdroszczę))