Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - trudne początki - Paula

Mój ogród - trudne początki - Paula

paula23 11:56, 21 paź 2015

dominika_ napisał(a)
takie ciasteczka to też bym przetestowała tylko moja waga chyba nie byłaby zadowolona z tego pomysłu

Można tam dostać fajniejsze rzeczy ale ciastka też nie są złe Ja się wagi nie obawiam bo mam w domu pomocników do testowania mój M i synek będą pierwsi bo to łakomczuchy
Dominika11 11:58, 21 paź 2015

paula23 napisał(a)

A jak mi przykro było je oddawac ale mam zdjecia te 2 miałam na tymczas :

A to kocica z małymi:
aż mi sie łezka zakręciła, też by mnie bolało jakbym miała oddać - Sliczne a jak cudnie razem spią, mama z małymi - bezcenne
basia3 14:49, 21 paź 2015

Ja miałam już drugi raz w przeciągu 4 miesięcy pięć kotów plus matka, został jeszcze jeden do wydania, ale nie miałam wyrzutów sumienia, kiedy je oddawałam taka nieczuła jestem. Szczerze to kocice jak najszybciej do weterynarza, żeby więcej nie było.
.
Nikt mi przy nich nie pomagał oczywiście, i na okrągło żarcie, czyszczenie kuwety i w kółko, świra dostawałam, oczywiście jak kuweta za bardzo brudna to załatwiały się poza nią i też musiałam sprzątać.
Chyba moje odczucia są inne od waszych, ale może nie miałyście takiej gromadki do ogarnięcia.
Mira104 15:28, 21 paź 2015

Przejrzałam cały wątek, widzę że idziesz i to ostro z sadzeniem.
Mi brakuje koloru, kontrastu, może to wina zdjęć, zlewają mi się kamyki z trawką. Z drugiej strony jak będzie ładny trawnik zielony będzie jakiś kontrast dla kamyków. Ale to tylko moje zdania.
Wiem, że ciężko jest budować, rodzic dziecko i jeszcze ogród obrabiać dlatego uznanie Paula
Pozdrawiam
lojalna_ 15:32, 21 paź 2015

Historyjkę o kocich perypetiach przeczytałam ech smutaski normalnie

A stipką widze sie zaopiekowalas medalowo jakie cudne rozmnożenie )))
Basilikum 17:20, 21 paź 2015

same kocie pieknosci u Ciebie
paula23 18:32, 21 paź 2015

Mira104 napisał(a)
Przejrzałam cały wątek, widzę że idziesz i to ostro z sadzeniem.
Mi brakuje koloru, kontrastu, może to wina zdjęć, zlewają mi się kamyki z trawką. Z drugiej strony jak będzie ładny trawnik zielony będzie jakiś kontrast dla kamyków. Ale to tylko moje zdania.
Wiem, że ciężko jest budować, rodzic dziecko i jeszcze ogród obrabiać dlatego uznanie Paula
Pozdrawiam

Planuje pododawać trochę żurawek i traw

Mam pomysł na te trawy ale nie powiem ciii... pokaże efekt

Najgorzej było w tym roku Następny sezon będzie już lżejszy (mam nadzieje) chociaż jak juz przyjdzie moment wyburzania stodoły i domu, budowa budynku gospodarczego to znowu się zacznie ale to gdzie za 2 lata więc może zdążę odpocząć
paula23 18:32, 21 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
Historyjkę o kocich perypetiach przeczytałam ech smutaski normalnie

A stipką widze sie zaopiekowalas medalowo jakie cudne rozmnożenie )))

No muszę o nie dbać mam nadzieje ze w przyszłym roku pochwale się jakie piękności urosły
paula23 18:33, 21 paź 2015

Basilikum napisał(a)
same kocie pieknosci u Ciebie

Jak dorwę moje 2 koty to zrobię im zdjęcie i Wam pokaże na zimę się zrobiły takie fajne kuleczki puchate
paula23 18:36, 21 paź 2015

Na dziś już zakończyłam prace i jestem zadowolona z efektów ten cały bajzel za domem już prawie sprzątnięty zostało jeszcze tylko trochę desek do pocięcia i musimy zrobić kompostownik żeby to wszystko co pograbiłam tam władować

No i niestety miły tydzień się zakończył zadzwonił Pan ze szkółki że zamówione przezemnie roślinki będą dopiero pod koniec przyszłego tygodnia ale się wkurzyłam