Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - trudne początki - Paula

Mój ogród - trudne początki - Paula

Filemon24 10:10, 21 paź 2015

ja prawie płakałam jak musiałam oddać małego kociaka a co tu się więc dzieciakom dziwić
Dominika11 10:12, 21 paź 2015

Filemon24 napisał(a)
ja prawie płakałam jak musiałam oddać małego kociaka a co tu się więc dzieciakom dziwić
dlatego ja nie chcę małcych kociaków, bo potem bym ich nie oddała, wiedząc, ze to jeszcze dzieci moich koteczków
margaretka3 10:47, 21 paź 2015

Nam też smutno bez rudaska, zostały jeszcze dwa małe, jednego na pewno musimy zostawić, bo chłopcy by chyba nie przeżyli. Dobrze, że rudasek nie pojechał daleko, chłopcy mają obiecane, że będą go mogli odwiedzić.
paula23 11:30, 21 paź 2015

Basilikum napisał(a)
widze ze masz juz step ze stip

Mam nadzieje że dam rade je przezimować

margaretka3 napisał(a)
Paula, mam nadzieję, że radość ze stip jest tak wielka, że nie zasmuci Cię za bardzo wiadomość, że rudasek wczoraj pojechał do nowego domu
To był cieżki wieczór, bo dzieci nie były jeszcze tak zupełnie na to przygotowane, choć wiedziały, że tak będzie. Płaczu na kotkiem było mnóstwo. Mali faceci, a tacy wrażliwi.

Najważniejsze że znalazł dobry domek Mi się napewno jeszcze nie jedna taka sierotka trafi do zaadoptowania.
A dzieci się szybko przywiązują i przezywają

Filemon24 napisał(a)

No dobra nie tylko dzieci się szybko przywiązują, ludzie o miękkim serduszku tez

Dominika11 napisał(a)
dlatego ja nie chcę małcych kociaków, bo potem bym ich nie oddała, wiedząc, ze to jeszcze dzieci moich koteczków

Tez mam takie zdanie ale u mnie bynajmniej ten plus że mój M lubi koty bardziej niż ja więc pewno wszystkie byśmy zostawili haha

Dziewczyny jaką mam radochę wiedziałam że ja się tydzień dobrze zacznie to cały będzie taki Kilka miesięcy temu zarejestrowałam się na stronie do testowania rożnych rzeczy (polega to na tym że na maila co jakiś czas średnio 1 na miesiąc przysyłają ankietę do wypełnienia) i właśnie dostałam maila że zostałam zakwalifikowania do kampanii ciasteczek dr.gerard i żebym wyglądała na kuriera z kartonem ciasteczek
Dominika11 11:32, 21 paź 2015

paula23 napisał(a)

Dziewczyny jaką mam radochę wiedziałam że ja się tydzień dobrze zacznie to cały będzie taki Kilka miesięcy temu zarejestrowałam się na stronie do testowania rożnych rzeczy (polega to na tym że na maila co jakiś czas średnio 1 na miesiąc przysyłają ankietę do wypełnienia) i właśnie dostałam maila że zostałam zakwalifikowania do kampanii ciasteczek dr.gerard i żebym wyglądała na kuriera z kartonem ciasteczek
szczęściara
Dominika11 11:33, 21 paź 2015

a jeżeli chodzi o kociaki to w mieszkaniu w bloku raczej ciężko z wiekszą ilością koteczków, ale w domku to mi nie będzie przeszkadzać, może ich być tyle ile się przybłąka
paula23 11:44, 21 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
a jeżeli chodzi o kociaki to w mieszkaniu w bloku raczej ciężko z wiekszą ilością koteczków, ale w domku to mi nie będzie przeszkadzać, może ich być tyle ile się przybłąka

Wiem coś o tym jak mieszkałam w bloku czasem brałam tymczasowo koty z fundacji zanim znajdą im stały dom, pewnego pięknego dnia zadzwonili do mnie że trafiła im się kota z małymi i czy wezmę bo nikt nie chce ich wziąć tymczasowo (chodziło o 2mc zanim się odchowają) i będą musieli uśpić małe. No i bardzo mi się to widziało bo miałam psa, 2 koty na DT i gdzie jeszcze kocica z 6 kociakami ale jak usłyszałam uśpić to mi serce pękło i wzięłam... Dalej lepiej nie gadać jakie miałam mekeke miałam małe mieszkanko pokój kuchnia i sajgon straszny robiły ale miło je wspominam i gdyby trzeba było wzięłabym znowu
Dominika11 11:46, 21 paź 2015

az mi się serducho ścisnęło, też bym zapewne tak zrobiła
dominika_ 11:47, 21 paź 2015

takie ciasteczka to też bym przetestowała tylko moja waga chyba nie byłaby zadowolona z tego pomysłu
paula23 11:55, 21 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
az mi się serducho ścisnęło, też bym zapewne tak zrobiła

A jak mi przykro było je oddawac ale mam zdjecia te 2 miałam na tymczas :

A to kocica z małymi: