Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Moje małe wielkie marzenie

Moje małe wielkie marzenie

Toszka 22:41, 05 sie 2016

Proszę bardzo - na zdrowie
alis 00:33, 06 sie 2016

beata_m napisał(a)
hej Alis Witam się u Ciebie, szukałam informacji o jeżówkach i już sama nie wiem jak znalazłam się u Ciebie piękne rabatki, a obejrzałam zaledwie parę stron, w wolnej chwili pozwiedzam z przyjemnością.
A nie wspomnę o tym, że zapis Toszki dodał mi otuchy bo moje vanillki szt. 9 przepięknie leżą niemal na wjeździe czyli na wiosnę trzeba mądrzej cięcie poprowadzić?! i wtedy jest nadzieja?!

Witaj Beatko, czuj się jak u siebie i dziękuję za miłe słowa

Rady Toszki są bezcenne, tylko trzeba ją ścigać po watkach, bo jest rozchwytywana
alis 00:35, 06 sie 2016

kasia_w napisał(a)
Ala Twoja rabata w bieli begoniowa wygląda uroczo Gratuluję!

Dzięki Kasiu Za rok może w innym kierunku pójdę, zobaczymy, póki co biel też mnie zachwyca
alis 00:36, 06 sie 2016

jolanka napisał(a)

dzieki, pewnie tak ja mam trochę kulek wlasnej roboty i bedę robila nowa rabatę, ale chyba za gęsto posadziłam Do poprawki w takim razie

Jolu może niekoniecznie do poprawki, wszystko zależy od tego jak duże kule chcesz mieć.
alis 00:44, 06 sie 2016

MirellaB napisał(a)
Odwiedzam po chwilowej nieobecności

Mirelko cieszę się, że nie zapominasz o mnie, na razie nic nowego nie robię w ogrodzie.

Mira104 napisał(a)
Hej Alu, co tam porabiasz?
Remontujesz dalej?

Remont, to może za dużo powiedziane, malowanie w całym domu i gruntowne sprzątanie, szczerze mówiąc od dawna tak dokładnie i szczegółowo nie sprzątałam Moja najmłodsza córa mówi ,,I po co było taki duży dom budować"
A tak przy okazji odkryłam, że szary kolor ma mnóstwo odcieni, trudno było znaleźć czysty szary bez jakiegokolwiek odcienia różu, błękitu czy zieleni.

Mira104 08:54, 06 sie 2016

No to zdjęcia dajJa to lubię remonty, mój mąż już mniej. Przygotowuję go psychicznie, że należy to zrobić. Ja jakbym teraz się budowała, to bym mniejszy dom wybrała
Rojodziejowa 08:59, 06 sie 2016

alis napisał(a)

A tak przy okazji odkryłam, że szary kolor ma mnóstwo odcieni, trudno było znaleźć czysty szary bez jakiegokolwiek odcienia różu, błękitu czy zieleni.

O mnie też czeka malowanie. Dzisiaj dzieci mi ściany zrujnowaly?I tez mnie czeka szukanie kolorów. A najgorsze jest to, ze ten są kolor w każdym pomieszczeniu i na każde wygląda inaczej.
Wybrałaś gotowe farby? Jakie?
anbu 09:21, 06 sie 2016

Ali, oj jak ja nie lubię remontów My w zeszłym roku całą chałupkę malowaliśmy.
Będziesz miała ładniutko nie tylko w ogrodzie ale i w domku
alis 12:37, 06 sie 2016

Rojodziejowa napisał(a)

O mnie też czeka malowanie. Dzisiaj dzieci mi ściany zrujnowaly?I tez mnie czeka szukanie kolorów. A najgorsze jest to, ze ten są kolor w każdym pomieszczeniu i na każde wygląda inaczej.
Wybrałaś gotowe farby? Jakie?

Asiu, próbników miałam chyba z 10 i na ścianach paski pomalowane, w zależności od światła miały różne poświaty i w różnych miejscach różnie wyglądały, salon zrobiłam sobie za jasny mimo tego, że maźniętym pasku wydawał się w sam raz.

A malowałam gotowcami Magnatem i Beckersem.
alis 12:38, 06 sie 2016

anbu napisał(a)
Ali, oj jak ja nie lubię remontów My w zeszłym roku całą chałupkę malowaliśmy.
Będziesz miała ładniutko nie tylko w ogrodzie ale i w domku

Ja też nie lubię malowania, ale trzeba już było odświeżyć wszystko