Mirelko cieszę się, że nie zapominasz o mnie, na razie nic nowego nie robię w ogrodzie.
Remont, to może za dużo powiedziane, malowanie w całym domu i gruntowne sprzątanie, szczerze mówiąc od dawna tak dokładnie i szczegółowo nie sprzątałam Moja najmłodsza córa mówi ,,I po co było taki duży dom budować"
A tak przy okazji odkryłam, że szary kolor ma mnóstwo odcieni, trudno było znaleźć czysty szary bez jakiegokolwiek odcienia różu, błękitu czy zieleni.
No to zdjęcia dajJa to lubię remonty, mój mąż już mniej. Przygotowuję go psychicznie, że należy to zrobić. Ja jakbym teraz się budowała, to bym mniejszy dom wybrała
O mnie też czeka malowanie. Dzisiaj dzieci mi ściany zrujnowaly?I tez mnie czeka szukanie kolorów. A najgorsze jest to, ze ten są kolor w każdym pomieszczeniu i na każde wygląda inaczej.
Wybrałaś gotowe farby? Jakie?
Asiu, próbników miałam chyba z 10 i na ścianach paski pomalowane, w zależności od światła miały różne poświaty i w różnych miejscach różnie wyglądały, salon zrobiłam sobie za jasny mimo tego, że maźniętym pasku wydawał się w sam raz.