Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Moje małe wielkie marzenie

Moje małe wielkie marzenie

roma2 12:04, 22 wrz 2017

Podglądam ustawienia lizaków. Za subtelne różnice dla mnie i nie ogarniam. Poczekam na efekt, bo, że będzie pięknie nie mam wątpliwości
Basiula 12:33, 22 wrz 2017

Teraz mnie oświeciło, już pamiętam Twój piękny ogród! zaznaczam i będę wpadać.
Na razie próbuję przełknąć zazdrość te cisy!!! ja potrzebuję 3 a nie mam ani jednego! Zazdraszam
Basiula 12:50, 22 wrz 2017

inka74 napisał(a)

Przepraszam za mocne wymoderowanie, mi się bardzo ten projekt Iwony podoba. Chyba sama bym tak zrobiła Like it!
Choć nie mogę się doczekać propozycji Toszki.

A masz już jakieś decyzje?
alis 18:03, 22 wrz 2017

Makusia napisał(a)

Ali wiem, o czym piszesz- leje, zimno, leje, zimno, wiatr....a będzie przecież gorzej, bo dni krótsze już wyraźnie- niedługo, niezależnie od pogody do ogrodu będzie można wyjść tylko w weekend

Marti, jest nadzieja, podobno od wtorku poprawa pogody, oby prognozy były trafione.
alis 18:05, 22 wrz 2017

roma2 napisał(a)
Podglądam ustawienia lizaków. Za subtelne różnice dla mnie i nie ogarniam. Poczekam na efekt, bo, że będzie pięknie nie mam wątpliwości

Romcia, cieszę się, że jesteś
alis 18:12, 22 wrz 2017

Basiula napisał(a)
Teraz mnie oświeciło, już pamiętam Twój piękny ogród! zaznaczam i będę wpadać.
Na razie próbuję przełknąć zazdrość te cisy!!! ja potrzebuję 3 a nie mam ani jednego! Zazdraszam

Basiu, udało mi się zdobyć cisy, długo na nie czekałam
Ale aura lipna i nic nie mogę zacząć działać, oby tylko przestało padać, chociaż pogoda na przesadzanie idealna.

Toszki nie popędzam, bo pisała, że trochę nie czasowa, ale może wpadnie do mnie jeszcze z propozycją

Pomysł Iwonki też mi się bardzo widzi, sama lepiej tego nie wymyśliłabym.
Najpierw muszę wszystko z tej rabaty wykopać, potem zacznę ustawiać cisy, okaże się która konfiguracja najlepsza, bo tam mało miejsca niestety.
babka 22:26, 22 wrz 2017

Hej
Jestem za projektem Inki. Przesunięte cisy na prawo nie do końca mi się podobają, dałabym bardziej w center
anbu 14:09, 23 wrz 2017

Ali Amanagowy sadziłam 120 cm od siebie i 80 cm od płotu.
One w dwóch pierwszych sezonach bardzo szybko rosną (przyrost coś w okolicy 1 metra), później troszkę zwalniają i mężnieją
Moim skromnym zdaniem możesz jeszcze większe odległości zachować, chociaż ja na swoje nie narzekam na razie są wąskie i się nie rozłażą
No i na pewno lubią dobrą ziemię, bo wiosną czarują ogromem kwiatów
MirellaB 12:52, 24 wrz 2017

Z pracami ogrodowymi przy nowej rabacie ruszyłaś?
alis 22:41, 24 wrz 2017

babka napisał(a)
Hej
Jestem za projektem Inki. Przesunięte cisy na prawo nie do końca mi się podobają, dałabym bardziej w center

Dzięki za glos w sprawie cisów Projekt Iwonki jest fajny i chyba tak najlepiej będzie je ustawić, żeby pustkowia na lewo nie było