Kokesz
14:32, 04 maj 2020

Dziękuję Anitka
To koło będzie wielkie, to już nawet ja widzę bez miary
Róża wydawałaby mi się tam za mała, też myślałam o drzewku.
Mam malutką sadzonkę Świdośliwy Honeywood to zagospodarowanis ale ona tam się raczej nie nadaje bo za szeroka.
Ewa radzi żeby posadzić ją na miejscu wykopanej śliwki.
Kolumnowe byłoby fajne, a takie jabłonki są konsumpcyjne czy tylko do patrzenia na jabłuszka?
eM uwielbia jabłka
tylko słyszałam, że jabłonki trzeba dużo pryskać a nie chciałabym tam chemii.
Chciałabym, żeby ten środek albo ogólnie warzywnik był też trochę kwiecisty albo kwatery z śmierdziuszkami (turkami
) zamiast w tym kole. To taki ukłon w stronę starszej sąsiadki, która widzi akurat ten środek z okna
Ona chciałaby tam oponę z kwiatkami
O tujach nie pomyślałam w tym miejscu, też fajnie tylko muszę je jeszcze trochę pokulkować
Przejscie do ogródka ze świerkami jest przy rabacie narożnej ze stożkami cisowymi przy kompostowniku.
Ale też się zastanawiam czy tak zostawić, czy przenisć na wprost...tylko tam bez rośnie...
Obok zółtej tuji będzie teraz miejsce do zagospodarowania...na razie mam tam zadołowany perukowiec Royal Purple taką mini sadzonke 30cm i jeszcze nie wiem czy tam zostanie...
A jak widziałabyś te tujki-kulki w tym miejscu przy żółtej tuji?
Edit.
O czymś takim myślisz, czy zbyt równo ustawione?
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3426-kubusiowo-zaprasza-sierpien-2013?page=36

To koło będzie wielkie, to już nawet ja widzę bez miary

Róża wydawałaby mi się tam za mała, też myślałam o drzewku.
Mam malutką sadzonkę Świdośliwy Honeywood to zagospodarowanis ale ona tam się raczej nie nadaje bo za szeroka.
Ewa radzi żeby posadzić ją na miejscu wykopanej śliwki.
Kolumnowe byłoby fajne, a takie jabłonki są konsumpcyjne czy tylko do patrzenia na jabłuszka?

Chciałabym, żeby ten środek albo ogólnie warzywnik był też trochę kwiecisty albo kwatery z śmierdziuszkami (turkami

O tujach nie pomyślałam w tym miejscu, też fajnie tylko muszę je jeszcze trochę pokulkować

Przejscie do ogródka ze świerkami jest przy rabacie narożnej ze stożkami cisowymi przy kompostowniku.
Ale też się zastanawiam czy tak zostawić, czy przenisć na wprost...tylko tam bez rośnie...
Obok zółtej tuji będzie teraz miejsce do zagospodarowania...na razie mam tam zadołowany perukowiec Royal Purple taką mini sadzonke 30cm i jeszcze nie wiem czy tam zostanie...
A jak widziałabyś te tujki-kulki w tym miejscu przy żółtej tuji?
Edit.
O czymś takim myślisz, czy zbyt równo ustawione?
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3426-kubusiowo-zaprasza-sierpien-2013?page=36