Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 20:17, 13 lip 2016

Kuba napisał(a)
Fajnie zobaczyć jaką zieleninę mają inni
Takie fikusy też widziałam na wakacjach chociaż nie tak ładnie formowane.
Największą niespodzianką był dla mnie trawnik- wielka rzadkość w tamtych stronach- w całości utworzony przez chwastnicę

Też to widziałem, śmiać się mi chciało A zielone były tylko dzięki podlewaniu
Wróciłaś już?
Kuba 20:19, 13 lip 2016

Sebek napisał(a)

Też to widziałem, śmiać się mi chciało A zielone były tylko dzięki podlewaniu
Wróciłaś już?

Wróciłam kilka dni temu
Sebek 20:20, 13 lip 2016

eee_taam napisał(a)
no tego mi było trzeba ...odrobine innego świata zobaczyc!

PS. a jeszcze jakbyś napisał gdzie to jesteś? troche sie pogubiłam na mapie

Nie no, wrociłem już Na Gran Canarii byłem - tylko ja w miejscu nie usiedzę i plątałem się po wyspie
Sebek 20:21, 13 lip 2016

Kuba napisał(a)

Wróciłam kilka dni temu

Muszę zajrzeć do Ciebie, może są foty Ja wylądowałem wczoraj, w deszczu i wietrze
Kuba 20:25, 13 lip 2016

Sebek napisał(a)

Muszę zajrzeć do Ciebie, może są foty Ja wylądowałem wczoraj, w deszczu i wietrze

Haha fot nie ma
Te ogrodowe robiłam telefonem i nie chcą się ładować
KasiaWB 20:26, 13 lip 2016

super, że wyskoczyłeś sobie zmienić klimat trzeba jeździć zwiedzać świat ja sobie w życiu pojeździłam to teraz mogę siedzieć w domu i w ogródku ) wcale nie żałuję
Dobrze, że trochę fotek tutaj wstawiłeś, bo ja też nie mam (świadomie) kont na tych wszystkich portalach, bo uważam to za zbyteczne. Natomiast nie wyobrażam sobie nie mieć konta na naszym ulubionym forum czyli Ogrodowisku

Pozdrawiam
Sebek 20:28, 13 lip 2016

Kuba napisał(a)

Haha fot nie ma
Te ogrodowe robiłam telefonem i nie chcą się ładować

Moje też robione wyłącznie telefonami - choć niektóre wyglądają jakby kalkulatorem były cyknięte
20:29, 13 lip 2016
Sebek napisał(a)

Nie no, wrociłem już Na Gran Canarii byłem - tylko ja w miejscu nie usiedzę i plątałem się po wyspie

19 wraca brat T ...tez z tej canarii ciekawe co oni przywiozą za foty ...ja sie nie wybieram na plażowanie bo po 3 dniach jestem mocno agresywna tez bym sie platała gdzie sie da bo od lezenia d..boli
jazzy 20:31, 13 lip 2016

Sebek napisał(a)

Zapodaj jakieś egzotyczne foto ...
edit: selfi miało być
Sebek 20:34, 13 lip 2016

KasiaWB napisał(a)
super, że wyskoczyłeś sobie zmienić klimat trzeba jeździć zwiedzać świat ja sobie w życiu pojeździłam to teraz mogę siedzieć w domu i w ogródku ) wcale nie żałuję
Dobrze, że trochę fotek tutaj wstawiłeś, bo ja też nie mam (świadomie) kont na tych wszystkich portalach, bo uważam to za zbyteczne. Natomiast nie wyobrażam sobie nie mieć konta na naszym ulubionym forum czyli Ogrodowisku

Pozdrawiam

Uwielbiam się plątać Ale mam taką filozofię życiową, że nie warto dwa razy jechać w to samo miejsce - dlatego jeszcze parę miejsc w Europie zwiedzę co mnie ciekawią i... będę celować dalej Póki nie mam żony ani dzieci nic mnie nie ogranicza prócz funduszy Niedługo pewnie znów będę szukać okazyjnych biletów gdzieśtam