Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 13:30, 14 lip 2016

Madzenka napisał(a)
Lubie Canary za to ze nie jest tam tak goraco jak na poludniu Europy Ale fakt ogrody tam nie zachwycaja bo to przeciez wysypy wulkaniczne a na dodatek mocno wietrzne, wiec wszystkie nasadzenia wymgaja inensywnego podlewania.

A golasy na Maspalomas Cie nie draznily ? Bo taka piekna plaża a golasy łażą wszedzie ..... To ta gorsza strona Canary Islands Duty Free rozumiem ze zaliczone i zapsy poczynione ?

Pozdrawiam z wilgotnosci 94% Po tygodniu codziennego przemieszczania sie wreszcie zamarzyłam o leżakowaniu

Drażnilo mnie to, że ładne i młode Hiszpanki były w kostiumach, a te mniej z gołymi klatami all time... Ale trudno - i tak skupilem sie głównie na własnej opaleniznie
Duty wykupione w postaci perfum, sprzętów, rejbananów Jak będę chciał nowego lapka czy telefon to chyba tam po niego polecę - na zwykłej lustrzance tysiak różnicy...

Jak sobie Ty i Twoje proste włosy radzą przy tej z pogodzie to nie wiem - ale zazdro mam Odpoczywajcie
Sebek 13:44, 14 lip 2016

abiko napisał(a)
Seba fajnie, że wrzuciłeś fotki. Ja również z premedytacją nie mam FB ani I więc tylko O. mi zostaje na takie widoki

Lub na żywo
Sebek 13:45, 14 lip 2016

WilczaGora napisał(a)
to + nowe profilowe na FB mnie zachwyciły, cacy

dzięki za ♡
WilczaGora 13:58, 14 lip 2016

Sebek napisał(a)

dzięki za ♡
welcome
Kindzia 14:25, 14 lip 2016

A ja Ci zazdroszczę wyjazdu...u nas zwyciężył pragmatyzm. Choć nie żałuję, to zazdroszczę jednak Kochamy wodę i oglądanie tego co jest w tej wodzie...
I chociaż tu nie mogę usiedzieć na miejscu, to na wyjazdach zmienia mi się natura Mogę nic nie robić

Naładowałeś bateryjki?
abiko 14:30, 14 lip 2016

Sebek napisał(a)

Lub na żywo

boję się latać
lindsay80 15:01, 14 lip 2016

fajne fotki, zazdroszczę, że już akumulatorki naładowane, ale muszę powiedzieć, że zawsze na wakacjach po tygodniu to już mi się chce wracać do siebie
KasiaWB 15:18, 14 lip 2016

wyższość Canarów nad własnym ogródkiem? a może odwrotnie? ) Zapewne remis bo fajnie jest gdzieś się ruszyć na trochę, ale również fajnie wraca się do siebie
To nasz pierwszy rok w nowym domu i z ogródkiem na co dzień, więc najchętniej nie wychodziłabym nigdzie a jak mi się już znudzi, to znowu ruszę się gdzieś )
jazzy 16:58, 14 lip 2016

Mi też się foty podobają! Bardzo! Wyjazdu zazdroszczę. Ja ruszam za rok
kamasja 11:11, 15 lip 2016

Canary są piękne-byłam w tamtym roku już trzeci raz.