Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

Sylvana 00:11, 17 sty 2016

margaretka3 napisał(a)
Ale fajny avatarek
Jakie z Was piękne kobiety

Dziękuję
MirellaB 06:50, 17 sty 2016

Sylvana napisał(a)

Oby....ale czarno to widzę....muszę się jakoś pozbierać i wreszcie skończyć szkice, bo bez tego będzie d...pa.
W tym roku mam taki plan, że muszę rozrysować wszystko w kompie, cały ogród. Zaprojektować.....i trzymać się ustaleń...tzn. nie wpadam do ogrodniczego i "o jaka ładna...i chaps" tylko kupować to co zaprojektowane i nic więcej.
Ciekawe czy wytrwam.

Takie postanowienie odnośnie kupowania miałam w zeszłym sezonie. Trudno uwierzyć, ale wytrwałam, dałam radę, zakupy tylko z listy W tym roku będzie tak samo
AsiaK_Z 08:28, 17 sty 2016

Ładny awatarek Sylwia, zostaw na dłużej
Fajnie że śnieg u Was. U nas lekki przymrozek przez całą dobę, śniegu zero. Wszystko spadło u Was
Anda 08:58, 17 sty 2016

Ladny avatarek i wlasnie tez mysle, ze moglabys zostawic na dluzej

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Sylvana 10:46, 17 sty 2016

MirellaB napisał(a)

Takie postanowienie odnośnie kupowania miałam w zeszłym sezonie. Trudno uwierzyć, ale wytrwałam, dałam radę, zakupy tylko z listy W tym roku będzie tak samo

O, więc jednak można? Tobie się udało, to i mi się może uda. Tylko nie wiem czy do wiosny uda mi się projekt skończyć, bo jeszcze dużo mierzenia mi zostało, a u mnie same krągłości, więc łatwo nie jest.
Sylvana 10:53, 17 sty 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Ładny awatarek Sylwia, zostaw na dłużej
Fajnie że śnieg u Was. U nas lekki przymrozek przez całą dobę, śniegu zero. Wszystko spadło u Was

Dziękuję Asiu....zmieniłaś avatarek, czy u mnie jeszcze nie byłaś....ot skleroza. Jeśli to drugie, to witam Cię serdecznie, jeśli pierwsze to też Cię witam, bo w takim razie dawno Cię nie było.

U mnie nasypało i dziś rano też nieśmiało popruszyło. Na razie ma być minusik, więc się nie roztopi. Cieszę się ja i moje dziecko, M nie za bardzo bo ciężkie warunki dla kierowców
Sylvana 10:54, 17 sty 2016

Anda napisał(a)
Ladny avatarek i wlasnie tez mysle, ze moglabys zostawic na dluzej

E tam, Twój ładniejszy
Dominika11 12:07, 17 sty 2016

hejka
widzę nowy avatark
super
zawitka 16:18, 17 sty 2016

Trzesienia ziemi wulkany albo tajfuny --- ha ha skąd ja to znam ,ale te wnukowe tajfuny to najlepsze na świecie Wiem że kuna to rozrabiaka i nie chciałabym jej mieć na strychu ,ani pod samochodem
sylwia_slomc... 16:28, 17 sty 2016

Przerabiałam już to wszystko ,a teraz przerabiam strzelanie z łuków