Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

Sylvana 00:53, 03 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

My też tylko wczoraj i jeszcze jutro Fajne miejsce na ognisko lubię właśnie takie z kamieniem

Widziałam foty u Ciebie....nawet trochę podobne Wasze palenicho do mojego
Tylko Wy macie fajniejsze otoczenie...ja dopiero po przeniesieniu swojego w inne miejsce będę dorabiała resztę
Sylvana 01:02, 03 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Przyjdzie czas i dokończysz A zdrowie dzieci najważniejsze, a choremu dziecku matka potrzebna
Ja się podpisuję pod słowami Małej Mi obedwiema rencami
Oj jak ja bym chciała mieć takie możliwości jak Ty
A muskułami się nie martw ja mam większe od obydwu synów, choć starszy dużo ćwiczy tyle, że jest szczupły , a mama już nie do końca
Foty tulipków przecież muszą być inne i oryginalne bo to Kamienny i Sylwia , a nie kto inny

Oj tak...moje dziecko jak jest chore to już wiadomo, że nie zrobię kompletnie nic....mam tylko siedzieć z nim cały dzień i najlepiej przytulać w nieskończoność....no i tak sobie siedzimy dopóki mu się nie polepszy...zazwyczaj 2-3 dni...a potem jak już się lepiej poczuje to go ścigam z syropami po całym domu.

Z tym podpisywaniem się, to lepiej się tak nie spiesz....nie bez powodu pokazuję tylko kawałek działki

Może się kiedyś spotkamy to porównamy bicepsiki

Nie wiem czym zasłużyłam sobie...ale baaardzo dziękuję
Kasya 06:09, 03 maj 2016

Sylwia, napisałam ci u siebie co myśle o lilakach ale nie uważam się za specjalistka
Musisz chyba poczekać, starsze krzaki są mniej zawodne i trzeba podlewac
Zana 06:24, 03 maj 2016

Kapitalne ognisko, też takie chciałam zrobić bo kamieni jeszcze trochę jest w kącie upchanych, ale kurka wodna działkę mam za małą, no nie mam gdzie ulokować, chyba że na środku trawnika. Zdrowia życzę oczywiście!
Flower1 11:20, 03 maj 2016

Sylwia dziekuję za foteczki ale fajna majówka u Ciebie
AnnaCh 12:17, 03 maj 2016

Zana napisał(a)
Kapitalne ognisko, też takie chciałam zrobić bo kamieni jeszcze trochę jest w kącie upchanych, ale kurka wodna działkę mam za małą, no nie mam gdzie ulokować, chyba że na środku trawnika. Zdrowia życzę oczywiście!
ha ha, Ania, mam ten sam problem. Miejsca na ognisko brak
Sylwia, ogród masz piękny, nawet z tym co nie pokazujesz Jest Twój, ma charakter, jest pięknie
Mój Jasio od niedzieli też chory i chciałam coś porobić, nawet urlop wczoraj miałam, ale nic to, przydał się urlop na przytulanie Jasia.
Pozdrawiam.
Sylvana 22:04, 03 maj 2016

Chciałam coś popisać, ale tak muli, że się nie da....
Sylvana 23:30, 07 maj 2016

Kasya napisał(a)
Sylwia, napisałam ci u siebie co myśle o lilakach ale nie uważam się za specjalistka
Musisz chyba poczekać, starsze krzaki są mniej zawodne i trzeba podlewac

Dziękuję Kasiu...byłam u Ciebie...czytałam...ślad jeszcze zostawię.
Lilaka podlewam solidnie, bo wiem że lubi
Jak przekwitnie...ten jeden żałosny kwiatuszek...to go przytnę trochę po całości i poczekam...co będzie to będzie...i tak już gorzej być nie może
Sylvana 23:35, 07 maj 2016

Zana napisał(a)

Za życzenia bardzo dziękuję...oj przydadzą się...dziś ucho na tapecie.

Fajnie, że moje palenicho Ci się podoba.
Niestety u mnie też nie jest w idealnej lokalizacji, bo drzewa się trochę powiększyły i trzeba będzie wszystko turlać dalej
Pozdrawiam
Sylvana 23:37, 07 maj 2016

Flower1 napisał(a)
Sylwia dziekuję za foteczki ale fajna majówka u Ciebie

Mam nadzieję, że w czymś foteczki pomogły, bo nie do końca byłam pewna czy to ta sama odmiana co u Ciebie.