Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

chelll 20:34, 14 cze 2016

Sylwana, na targach w Warszawie na początku września będę i ja z koleżanką. Dajcie znać, gdzie się spotykamy.
Wcześniej (wiem od Kasyi), że w Końskowoli w lipcu jest święto róży. To od nas niedaleko, może tam się spotkamy zamiast w Powsinie? Powsin ładny wiosną (magnolie i rodki), a potem jesienią, gdy kwitną wrzośce.
jolanka 21:35, 14 cze 2016

W Końskowoli na pewno będę - rodzinka blisko

Wystawa Zieleń to życie dla zwiedzających jest w sobotę - można zrobić troszkę zakupów ale raczej niewiele. Myślę, że można podawać dwa terminy, jeśli ktoś będzie chciał i mógł, to fajnie Powsin jest piękny o każdej porze roku
Makao_J 21:42, 14 cze 2016

Szefowa szkółki u nas mówi że targi Warszawskie są dużo gorsze niż Poznańskie ale ja się wybieram i mam nadzieję że nic mi planów nie popsuje.
Do Powsina raczej nie.
Sylvana 07:32, 15 cze 2016

chelll napisał(a)
Sylwana, na targach w Warszawie na początku września będę i ja z koleżanką. Dajcie znać, gdzie się spotykamy.
Wcześniej (wiem od Kasyi), że w Końskowoli w lipcu jest święto róży. To od nas niedaleko, może tam się spotkamy zamiast w Powsinie? Powsin ładny wiosną (magnolie i rodki), a potem jesienią, gdy kwitną wrzośce.

Spotkamy się raczej na Targach....Końskowola dla mnie za daleko...poza tym ja nie jestem różana.
Nie jestem pewna czy w lipcu będę w domu....jak większość pewnie.
Sylvana 07:36, 15 cze 2016

jolanka napisał(a)
W Końskowoli na pewno będę - rodzinka blisko

Wystawa Zieleń to życie dla zwiedzających jest w sobotę - można zrobić troszkę zakupów ale raczej niewiele. Myślę, że można podawać dwa terminy, jeśli ktoś będzie chciał i mógł, to fajnie Powsin jest piękny o każdej porze roku

Termin wrześniowy z pewnością jeszcze będziemy odgrzewać, więc jestem spokojna, że na pewno się spotkamy. Na Targach ogrodniczych jeszcze nie byłam, z ciekawością pozwiedzam.
Ja też lubię Powsin....chociaż już z 6 lat nie byłam....muszę nadrobić...

A w ogóle to z tego co pamiętam, tam też jest rozarium.
Zana 07:37, 15 cze 2016

No to jak to będzie sobota to super! Rezerwujemy dziewczyny 3 września na spotkanko
Sylvana 07:38, 15 cze 2016

Makao_J napisał(a)
Szefowa szkółki u nas mówi że targi Warszawskie są dużo gorsze niż Poznańskie ale ja się wybieram i mam nadzieję że nic mi planów nie popsuje.
Do Powsina raczej nie.

To mam nadzieję, do zobaczenia na Targach....chociaż w tym tłumie już nie będzie tak fajnie pogadać.
Sylvana 07:38, 15 cze 2016

Zana napisał(a)
No to jak to będzie sobota to super! Rezerwujemy dziewczyny 3 września na spotkanko

Jestem za
tulucy 10:42, 15 cze 2016

Macham

Ps. Zależy od daty, ale może i ja bym dała radę podjechać. Obojętne, Powsin czy targi, choć Powsin pewnie spokojniejszy niż hale targowe.
Dominika11 08:13, 16 cze 2016

widzę, że się spotkanko szykuje - fajnie