Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gożdzikowa - wiejski ogród

Gożdzikowa - wiejski ogród

zawitka 08:29, 01 maj 2020

Basiu fajnie że jesteś z nami te lilie Gobasiowe będę pamiętać do śmierci takie cudowne. Ogród córki to dla Ciebie odskocznia i to fajna rzecz bo jak chcesz to popracujesz w ogrodzie a jak nie to poleżysz .Ja tak mam jak u siebie zrobię i czegoś mi brakuje to lecę do córki i tam grzebię i cieszę się ze mam co robić a nie siedzieć i myśleć ooooooooooooo !!!!!!!Pozdrawiam i pokazuj co robicie .

Ganiaj teraz po kraju i ciesz się .zyciem
gobasia 16:24, 02 maj 2020

Basilikum napisał(a)

ale sie obsmialam, ona pewnie tez ma ogrodowiskowe geny z tym poszerzaniem rabat hihih

Edukacje przedszkolna wlasnie zakonczylam ale takiego malucha pod opieke bym chetnie wziela. Jedne wnuki nas nie odwiedzaja, drugich nie ma jeszcze.

Zmiany w nowym ogrodzie wielkie bedzie super

Dziekuję Izabelko..
Dziś byłam z córka w szkółce u p Szmit.Ogród też oblukany

gobasia 16:55, 02 maj 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Basiu genów nie oszukasz córa ogrodnictwo wyssała z mlekiem matki, śliczny ogródek powstaje, dobrze, że masz możliwość się gdzieś wyżyć ogrodniczo

Dziekuję Sylwio za wizytę.
gobasia 17:06, 02 maj 2020

zawitka napisał(a)
Basiu fajnie że jesteś z nami te lilie Gobasiowe będę pamiętać do śmierci takie cudowne. Ogród córki to dla Ciebie odskocznia i to fajna rzecz bo jak chcesz to popracujesz w ogrodzie a jak nie to poleżysz .Ja tak mam jak u siebie zrobię i czegoś mi brakuje to lecę do córki i tam grzebię i cieszę się ze mam co robić a nie siedzieć i myśleć ooooooooooooo !!!!!!!Pozdrawiam i pokazuj co robicie .

Ganiaj teraz po kraju i ciesz się .zyciem

Też sie cieszę,że jestem z Wami.Cieszę się też z lilii Gobasiowej,niech rośnie zdrowo i się mnoży

Będę pokazywać
dziś kupiłyśmy 3 rozplenice dąbrówkę i pierwiosnki ząbkowane

Oj ganiałabym,no niestety trzeba odczekać.18-tego miałam jechac na tydzień w Bieszczady .wyjazd odłożony na jak długo nie wiem?
gobasia 17:20, 02 maj 2020

kilka obrazkow z ogrodu p Szmitów

hankaandrus_44 17:41, 02 maj 2020

Dziękuję za piękne fotki z ogrodu P.Szmitów! Zawsze dobrze zobaczyć, co się dzieje u sąsiadów. A jeszcze z córką! To luksus!
Anda 18:33, 02 maj 2020

Sliczny ogród. Fajnie, że mogłaś go obejrzeć.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 19:00, 02 maj 2020

moze mala wycieczka ale tez super a Bieszczady poczekaja
gobasia 19:04, 02 maj 2020

Hej ! Dziewczynki

Fajny ogrod to prawda...O de mnie to rzut beretem ,ale zawsze wpadam tak na ciut ciut.Za tydzień jak będzie ładna pogoda to pojedziemy tylko na spacer po ogrodzie.

Basilikum 19:13, 02 maj 2020

ale super ten widoczek