Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 07:32, 02 sie 2016

siakowa napisał(a)
jak wypeniałam dwa rzedy drewutni drewnem sztuka po sztuce to myslałąm o Tobie i wypełnianiu tych gabiornów od razu było mi lżej świetnie!!!!

A wiesz, że ja w takich chwilach też zawsze myslę o kimś kto ma gorzej niż ja?
kasja83 07:33, 02 sie 2016

Mala_Mi napisał(a)
Ależ gabion..... wielgaśny
Ścieżka bardzo mi się podoba

Dzienks-liczę na to, że gabion trochu zniknie w nasadzeniach-ale to przyszły rok dopiero.
kasja83 07:33, 02 sie 2016

ag_zie napisał(a)
No pięknie puzzle poukładałaś fajnie wyszło! A i ścieżka bardzo mi się podoba

kasja83 07:34, 02 sie 2016

AgataP napisał(a)

Miodzio jak się coś zrobi to od razu człowiekowi tak weselej, u mnie zastój z tarasem, ze względu na pogodę... kurna też bym już chciała skończyć.

Kochana wiem jak to jest-paluchy swędzą jak robota wstrzymana. U mnie musowo też,bo czekam na ziemię.Ja nie wiem-mam wrażenie, że moja działka zjada ziemię
kasja83 07:35, 02 sie 2016

AnnaCh napisał(a)
Kasia, super u Ciebie prace idą
A u mnie powódź i pomimo urlopu, chyba nic nie zrobię

U mnie też dolane-wczoraj uparcie równałam ziemię-ale szczerze to grzęzłam w błocie.Dziś od rana jest pięknie-to może uda się coś podrównać.
kasja83 07:36, 02 sie 2016

iwka napisał(a)
ulala jaki super gabion ścieżka bardzo mi się podoba, planowałam u siebie prostą ale teraz to sama nie wiem

Moja droga,a ja nadal przypominam, że jesteś matką chrzestną tej ścieżki-bo to Twoja inspirka mnie zainspirowała(jak to inspirka,bo miało być prosto
kasja83 07:38, 02 sie 2016

LyraBea napisał(a)

Ile pracy już włożonej i jaki efekt. Idziesz jak burza. Sami układacie płyty, gabiony itp? Bardzo mi się układ chodnika podoba. Jakbym miala mieć drugi dom (oprócz tego co mam), to właśnie tak chciałabym zagospodarować przestrzeń wokół.

SamiTo znaczy płyty układał mąż-ale to też jakbym ja układała,bo wspierałam go duchowo.
Ja jakbym miała mieć drugi dom-to zapewne byłby zupełnie inny-ale w najbliższym czasie nie planuję budowy
kasja83 07:39, 02 sie 2016

ewa004 napisał(a)
Kasiu gabiony mi się bardzo podobają, Madzia jak ma cudnie ale ona ma ich w sam raz.
Tamten dom o którym Ci pisałam że mi się nie podobało, miał wypierdzielony ogromny min dwa metry wysokości mur na całości, w koło całej posesji.
Nie było żadnego przerywnika, nic, jeden ogromny mur.

A to aż tak gabionowo nie będzieJa mam dom na uboczu-nie mam potrzeby aż tak odgradzać się od otoczenia-nawet trochę żałuję, że nie mam ogrodzenia panelowego tylko betonowe-ale cóż zmieniać już nie będę,bo i funduszy szkoda.Front tylko podrasuję.
kasja83 07:40, 02 sie 2016

Makao_J napisał(a)
Pytałaś u mnie o powojnika Jana Pawła II.

Nie wiem czy jest kłopotliwy bo mam go pierwszy rok. Na razie zaskoczył mnie kwiatami bo przeszedł wiele: wiatry, kocie odchody i obeschnięcie jednego pędu. Jak przetrwa zimę i odbije wiosenne cięcie to może zakwalifikuję do do tych roślin twardzieli

To będę Aniu czekać na wiosnę i czekać na wieści-myślę, że u mnie najlepiej czułby się twardziel
kasja83 07:42, 02 sie 2016

Kindzia napisał(a)
Jak mnie się takie chodniczki podobają!!! Okropnie!!! I problemu z równym przycięciem trawy nie będzie. Na moje kamole do drugiej furtki trawa włazi jak miło...i jak to porządnie obciąć, no jak? Żeby to jakoś naturalnie wyglądało???
Zasuwasz jak mały samochodzik!!!

Dzięki Kasiu!Miło, że chodniczek ma taką aprobatę-a i zrobić go to niewielkie koszty.Tylko u mnie w domu śmieją się, że wygląda jak tory kolejowe