Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

ewsyg 19:58, 31 lip 2016

Kasiu, jestem bardzo ciekawa jak zagospodarujecie teren i jaki ogród stworzysz. Mnie się też podoba dom w tej tonacji. Będę podglądać, może coś zgapię Jaką masz dużą działkę ?
nawigatorka 20:03, 31 lip 2016

Piekne.habion masywny ale w towarzystwie roslin bedzie pieknym tlem.zreszta juz jest.gdzie ta lebioda?piekna sciezke widze.ja gosci za tydzien mam i dead line tez.bedzie goroco
kasja83 20:05, 31 lip 2016

beata_m napisał(a)

super wyszło kawał dobrej roboty! i pomysł z motywem wiądącym rewelacyjny

Dzięki Beato.
kasja83 20:09, 31 lip 2016

ewsyg napisał(a)
Kasiu, jestem bardzo ciekawa jak zagospodarujecie teren i jaki ogród stworzysz. Mnie się też podoba dom w tej tonacji. Będę podglądać, może coś zgapię Jaką masz dużą działkę ?

Cała działka ma 16 arów,ale ogrodowo nie będę gospodarować całej-z kilki powodów:
-na chwilę obecną brak czasu, a i kosztowo nie ma przebacz-jak zrobiłam podsumowanie tego sezonu to złapałam się za głowę
-przez środek działki mam drogę dojazdową z opałem-także do tej drogi jakby będzie ogród,a za drogą strefa wolno-brykająca dla dzieci.
kasja83 20:11, 31 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
Piekne.habion masywny ale w towarzystwie roslin bedzie pieknym tlem.zreszta juz jest.gdzie ta lebioda?piekna sciezke widze.ja gosci za tydzien mam i dead line tez.bedzie goroco

Lebioda została przeze mnie sterroryzowana Z resztą ciągle dolewa i bardzo przyjemnie wyrywa się chwasty-a lebioda wyłazi z całym korzeniem,więc robota do przeżycia.
My mieliśmy dedlajn na nadchodzący weekend,ale jedziemy w okolice Pienin odwiedzić przyjaciół,więc przenieśliśmy party na koniec mca-automatycznie dedlajn się wydłużyłMoże trawa cokolwiek się puści.
malgorzata_s... 20:12, 31 lip 2016

Widač energię po odpoczynkuPraca wre
anna_t 20:12, 31 lip 2016

Kasia extra ! pewnie taras od razu inny klimat ma..u mnie ta zadziałał żagiel, przytulniej jakoś
Sebek 20:13, 31 lip 2016

Granit, metalowe klatki, krawężniki - juz się nie mogę doczekać aż zaczniesz łagodzić te elementy zieleniną Pięknie
jazzy 20:14, 31 lip 2016

Gabion w pytkę! A co będzie rosło przed gabionem? ...bo nie pamiętam
kasja83 20:18, 31 lip 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Widač energię po odpoczynkuPraca wre

Ha byłam Gosia u Ciebie i też widziałam ładowałaś baterie na wakacjach