Kasiu, jestem bardzo ciekawa jak zagospodarujecie teren i jaki ogród stworzysz. Mnie się też podoba dom w tej tonacji. Będę podglądać, może coś zgapię Jaką masz dużą działkę ?
Piekne.habion masywny ale w towarzystwie roslin bedzie pieknym tlem.zreszta juz jest.gdzie ta lebioda?piekna sciezke widze.ja gosci za tydzien mam i dead line tez.bedzie goroco
Cała działka ma 16 arów,ale ogrodowo nie będę gospodarować całej-z kilki powodów:
-na chwilę obecną brak czasu, a i kosztowo nie ma przebacz-jak zrobiłam podsumowanie tego sezonu to złapałam się za głowę
-przez środek działki mam drogę dojazdową z opałem-także do tej drogi jakby będzie ogród,a za drogą strefa wolno-brykająca dla dzieci.
Lebioda została przeze mnie sterroryzowana Z resztą ciągle dolewa i bardzo przyjemnie wyrywa się chwasty-a lebioda wyłazi z całym korzeniem,więc robota do przeżycia.
My mieliśmy dedlajn na nadchodzący weekend,ale jedziemy w okolice Pienin odwiedzić przyjaciół,więc przenieśliśmy party na koniec mca-automatycznie dedlajn się wydłużyłMoże trawa cokolwiek się puści.