Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 07:43, 02 sie 2016

ivo napisał(a)
O tu to się dzieje ! Gabiony megaaa! Kusisz mnie coś czuję że i u mnie będzie przy tarasie rewolucja tylko na pewno nie w tym roku bo w przeciwnym razie mąż mnie wyeksmituje na ten taras

To może faktycznie narazie męża nie drażnij?Do mnie mają jeszcze dojechać dwa kosze-będą postawione przy bramie.Już zacieram łapkami-oczywiście nie dlatego, żeby układać w nich kamienie-ale żeby mieć już na gotowo
kasja83 07:44, 02 sie 2016

Madzenka napisał(a)
Świetne ganiony i ścieżka, gratuluję efektu

No jak mi tak Gabionowa Królowa pisze-to naprawdę pochwała jest!
kasja83 07:45, 02 sie 2016

anbu napisał(a)

Gabion jak ta lala ścieżka super

Dzięki Aniu
kasja83 07:46, 02 sie 2016

MirellaB napisał(a)
Kasia ekstra. O takiej ścieżce marzyłam, ale na tym się skończyło. Jeżeli znowu będziemy się budować to takie coś będę miała i ja
Fajnie u Ciebie się dzieje. To będzie kolejny ogrodowiskowy ogród

Dzięki Mirellko. Pracami powoli posuwamy się za dom-ale na bokach domu skończymy w tym roku-żyć też trzeba
kasja83 07:48, 02 sie 2016

Krakus napisał(a)

sam sięnie zrobił! super Wam wyszło ścieżka bardzo fajna będziesz wysypywac czymć pomiędzy płytami? czy trawa?

Krakus dzięki-tutaj podobnie jak od strony garażu-płyty będzie przerastać trawa.Mam w zamyśle coś w ten deseń zrobić komunikację od schodów tarasowych-tam może wysypiemy przerwy żwirkiem-ale to muszę zastanowić się jak to zrobić-bo schody wymuszałyby trochę szerszy chodnik.
Kawa 09:02, 02 sie 2016

hej Kasia

ale pięnie ten gabion wyszedł brawo !!
śiceżka tez powalająca
chwasciorów nie zadroszczę
AniMa 09:31, 02 sie 2016

No co tu dodać...pięknie ach i och i ech.... Marzył mi się taki chodniczek koło mojego wykuszu, ale tam za wąsko - będę po trawie (kiedyś) latać. Chodnik z drugiej strony domu powstał....
LyraBea 09:39, 02 sie 2016

kasja83 napisał(a)

SamiTo znaczy płyty układał mąż-ale to też jakbym ja układała,bo wspierałam go duchowo.
Ja jakbym miała mieć drugi dom-to zapewne byłby zupełnie inny-ale w najbliższym czasie nie planuję budowy
Pozazdrościć obrotnego męża. No i zgranego teamu, bo wsparcie duchowe bezcenne. Brakuje mi jeszcze jednych silnych rąk do pracy. W głowie pełno pomysłów, sił brak, portfel pusty. Trochę ciężko z takim stanem rzeczy zadziałać, ale może po trochu...Czekam na c.d. u Ciebie.
kasja83 20:13, 02 sie 2016

Kawa napisał(a)
hej Kasia

ale pięnie ten gabion wyszedł brawo !!
śiceżka tez powalająca
chwasciorów nie zadroszczę

Dzięki. W sumie jak pokonałam lebiodowe pole to już tak nie narzekam.Da się żyć-wiadomo chwasty wszędzie się wciskają,ale jakby nie trzeba było plewić-to chyba nuda nie
kasja83 20:13, 02 sie 2016

AniMa napisał(a)
No co tu dodać...pięknie ach i och i ech.... Marzył mi się taki chodniczek koło mojego wykuszu, ale tam za wąsko - będę po trawie (kiedyś) latać. Chodnik z drugiej strony domu powstał....

A dzięki!Wiesz chodniczek-to tak w sumie w praniu wyszedł,bo mieliśmy kupę obrzeży z odzysku i coś trzeba było z nimi zrobić.