Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Zana 06:58, 01 sie 2016

Mur obronny w dechę. Serio to super!. Podziwiam, bo wyobrażam sobie ile to ciężkiej pracy tyle kamieni ułożyć. Ścieżka też będzie super, to już widać. Fajnie, bardzo fajnie.
siakowa 07:38, 01 sie 2016

jak wypeniałam dwa rzedy drewutni drewnem sztuka po sztuce to myslałąm o Tobie i wypełnianiu tych gabiornów od razu było mi lżej świetnie!!!!
Mala_Mi 08:24, 01 sie 2016

Ależ gabion..... wielgaśny
Ścieżka bardzo mi się podoba
ag_zie 08:48, 01 sie 2016

No pięknie puzzle poukładałaś fajnie wyszło! A i ścieżka bardzo mi się podoba
AgataP 09:37, 01 sie 2016

kasja83 napisał(a)
Jestem,jestem,jestem
Mąż w pracy, więc dopadłam jego kompa-bo co za pisanie z komórki?A jak mężu jest to zazwyczaj przegania mnie, żeby mu czasem jakim dziadostwem nie zainfekowała sprzętu-bo niby po dziwnych stronach chadzam

I gabion się zrobił:

Lebiodowe pole w likwidacji,układamy ściężkę od wykuszowej,plewimy i takie tam pochodne aktywności ogrodowe:

Miodzio jak się coś zrobi to od razu człowiekowi tak weselej, u mnie zastój z tarasem, ze względu na pogodę... kurna też bym już chciała skończyć.
AnnaCh 09:45, 01 sie 2016

Kasia, super u Ciebie prace idą
A u mnie powódź i pomimo urlopu, chyba nic nie zrobię
iwka 11:12, 01 sie 2016

ulala jaki super gabion ścieżka bardzo mi się podoba, planowałam u siebie prostą ale teraz to sama nie wiem
LyraBea 11:51, 01 sie 2016

kasja83 napisał(a)

Ale jest też przysłowiony trup w szafie-mordor lebiodowy obok wykusza-efekt nawiezionej,ale nierozplantowanej i nieobsianej trawą ziemi.Oczywiście fuknęłam chłopa,bo pośrednio to jego wina-chodniczek z obrzeży utknął w połowie,więc nie było jak rozplantować i obsiać.

Chwaściory niczym nie skrępowane szaleją.Ruszyłam jednak z pracami-układam gabion, a potem ruszam z kopaczką w busz:-/

Ile pracy już włożonej i jaki efekt. Idziesz jak burza. Sami układacie płyty, gabiony itp? Bardzo mi się układ chodnika podoba. Jakbym miala mieć drugi dom (oprócz tego co mam), to właśnie tak chciałabym zagospodarować przestrzeń wokół.
ewa004 12:41, 01 sie 2016

Kasiu gabiony mi się bardzo podobają, Madzia jak ma cudnie ale ona ma ich w sam raz.
Tamten dom o którym Ci pisałam że mi się nie podobało, miał wypierdzielony ogromny min dwa metry wysokości mur na całości, w koło całej posesji.
Nie było żadnego przerywnika, nic, jeden ogromny mur.
Makao_J 15:50, 01 sie 2016

Pytałaś u mnie o powojnika Jana Pawła II.

Nie wiem czy jest kłopotliwy bo mam go pierwszy rok. Na razie zaskoczył mnie kwiatami bo przeszedł wiele: wiatry, kocie odchody i obeschnięcie jednego pędu. Jak przetrwa zimę i odbije wiosenne cięcie to może zakwalifikuję do do tych roślin twardzieli