Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 07:38, 22 sie 2016

Kacha123 napisał(a)

Kasiulka, elegancko będzie
I pomyśl jaka podwójna radocha, jak z pięknej nowej kuchni popatrzysz na piękny ogród!

Jeszcze, żeby okna same się myły i można było spojrzeć na ten ogród przez czyste szyby...to już w ogóle bajka
kasja83 07:40, 22 sie 2016

Urszulla napisał(a)

Pięknie przywołuję do porządku żeby zmienić nazwę szambowej na:
jeżówkową
jesienną, bo są rozplenice i rozchodnik
albo jakąkolwiek inną

Hortensje pod murem mi się podobają, jaka to odmiana?

A dziękuję-już mnie tu Ania_t przywołała do porządku z nazwą rabaty-będzie frontowa
Hortensje to Little Lime Jane-bardzo fajne są!
kasja83 07:41, 22 sie 2016

dominika_ napisał(a)
Ooo ja Cię, jak pięknie jest u Ciebie, nie byłam kilka dni a tu takie mega zmiany Niestety mam takie tyły, że nadrabiam tylko obrazkowo

Dominiko nie przejmuj się-ja też bardzo często bawię się w pismo obrazkowe-wątki tak pędzą, że nie ma szans być na bieżąco. W tym tygodniu planuję nadrobić,bo mąż ma drugą zmianę-to do późnych godzin będzie wolny komputer
kasja83 07:44, 22 sie 2016

Pogoda pod psem-można by rzec-ale w sumie niech sobie pada-trawnik mi podlejeczekam na zamówione cebule-się zastnawiam jeszcze czy nie dokupić Elegant Lady w Biedrze i białych czosnków.
Wizyta u Reni-ren133 utwierdziła mnie w przekonaniu, że mus posiadać ściankę wodną (no o ściance Leon60 nie wspomnę).Mam wybrane miejsce na chciejstwo,ale w sumie myślałam, żeby sobie zrobić taką ściankę z gabionu-co nawiązywałoby ogólnie to pewnych elementów w ogrodzie.Ale teraz to nie wiem-jak napatrzyłam się na te murowane-to jakieś takie szlachetniejsze mi się wydają.Co myślicie??
nawigatorka 07:51, 22 sie 2016

kasja83 napisał(a)

O tak-zakochałam się jakiś czas temu i wybić sobie z głowy nie mogę.Ale moja droga...gdzieś natrafiłam na foty Twojej kuchni-piękna jest no i rysunek rozbioru tuszy wieprzowej rządzi!
znasz i ja kuchnie? Tuszy już niestety nie ma.jest na tej scianie teraz Biała cegła.ale coś na niej zawiśnie może niebawem
kasja83 08:01, 22 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
znasz i ja kuchnie? Tuszy już niestety nie ma.jest na tej scianie teraz Biała cegła.ale coś na niej zawiśnie może niebawem

Biała cegła też super. Uwielbiam takie nieoczywistości-taka świnka na ściance, czy np grafika z napisem: Jem zupę to dla mnie sygnał, że właściciel ma dystans do siebie i bardzo lubię takie rozwiązania.
leon60 08:35, 22 sie 2016

nawigatorka napisał(a)

zegar ?
nawigatorka 10:01, 22 sie 2016

kasja83 napisał(a)

Biała cegła też super. Uwielbiam takie nieoczywistości-taka świnka na ściance, czy np grafika z napisem: Jem zupę to dla mnie sygnał, że właściciel ma dystans do siebie i bardzo lubię takie rozwiązania.
świnka budzilankontrowersje zwłaszcza u wegetarian ale dzieci wszystkie ja lubiły.
Jest cegła bo ta ściana zawsze była cała obita na dzieli kuchnie i salon.na ceglebtego nie widać.ale mambja narysowana i może kiedyś pojawi się w postaci postera.
ren133 10:03, 22 sie 2016

kasja83 napisał(a)

Bardzo mi miło, ze do mnie zajrzałaś. Nie uwierzysz, ale też przymierzałam się do odwiedzin u Ciebie, bo spotykamy się na tylu wątkach. Teraz to już konieczna rewizyta jest.
Pomysł na kuchnię mam od dawna. Biała kuchnia wysoki połysk, dębowe blaty, wyspa na środku i Wielka szafa od sufitu po podłogę na jednej ścianie-za nią ukryta spiżarka.

A masz jakiś plan, inspirację? Kurczę ja to wzrokowcem jestem
nawigatorka 10:03, 22 sie 2016

leon60 napisał(a)

zegar ?
miał tam wisieć.ale mam jeszcze jeden plan na dekoracje ściany który miał wisieć w salonie ale chyba tu będzie ostatecznie. Ale muszę go dobrze przemyśleć a robię to od lutego