Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 08:17, 23 sie 2016

beata_m napisał(a)
o matko ja tez chcę podglądnąć ... u mnie jeszcze kupa pustych ścian

U mnie też Beatko-dół cały do malowania.Będzie szary teraz jest beżowy-bo kuchnia wściekle ruda-to nie chciałam, żeby się gryzło, a i tak wiedziałam, że malowanie będzie jak nic(dzieciDo wymiany też meble ,poza stołem-to nie robiłam dziur, żeby powiesić cokolwiek-tylko wieszać już docelowo będę.Generalnie mieszkamy już trochę-ale nie mogę powiedzieć, żebym była urządzona.
Dominika11 08:18, 23 sie 2016

toś wszystkich zaciekawiła i mnie też
nawigatorka 08:18, 23 sie 2016

kasja83 napisał(a)

Asiu ale to są fotki czichś realizacji i wnętrz-jak zrobić, żeby nie "kraść".NIby nie można wklejać nie swoich fotek.Przez Pinteresta?
jeśli znalazlas je na pinie to nie ma kłopotu.jeśli to twoje fotki i wkleilas na pin to też chyba nie.no chyba że robilas zdjęcie bezbzgody wlasciciela
nawigatorka 08:21, 23 sie 2016

To zupełnie normalny stan.my wprowadzajac sie mieliśmy jedynie nowa kuchnie i jedna wnękowa szafę.nawrtblozko to były dwie jedynki jak dla studentow Stary pożyczony stół i jeszcze starsze krzesła i ta sofą.... Nie mieliśmy też drzwi poza wc,schodów wewnetzrnych i wielu innych rzeczy.
kasja83 08:21, 23 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
jeśli znalazlas je na pinie to nie ma kłopotu.jeśli to twoje fotki i wkleilas na pin to też chyba nie.no chyba że robilas zdjęcie bezbzgody wlasciciela

NIe-absolutnie nie.Zdjęcia są na necie-ale wiadomo, że są czyjąś własnością,a chciałam się nimi posłużyć, zeby pokazać klimat.
kasja83 08:23, 23 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
To zupełnie normalny stan.my wprowadzajac sie mieliśmy jedynie nowa kuchnie i jedna wnękowa szafę.nawrtblozko to były dwie jedynki jak dla studentow Stary pożyczony stół i jeszcze starsze krzesła i ta sofą.... Nie mieliśmy też drzwi poza wc,schodów wewnetzrnych i wielu innych rzeczy.

U nas było to samo...ech wspomnienia. Teraz metodą drobnych kroczków-urządzam.Wiadomo kuchnia,czy schody porządne to kamienie milowe-bo dużo kosztują.
kasja83 08:24, 23 sie 2016

Dominika11 napisał(a)
toś wszystkich zaciekawiła i mnie też

No tak Domi,a Ty przecież na tym wspaniałym etapie będziesz lada dzień-aż Ci zazdroszczę.U nas teraz-przeróbki.
anbu 08:32, 23 sie 2016

Kasiu odbierz maila
nawigatorka 08:33, 23 sie 2016

kasja83 napisał(a)

NIe-absolutnie nie.Zdjęcia są na necie-ale wiadomo, że są czyjąś własnością,a chciałam się nimi posłużyć, zeby pokazać klimat.
no to chyba można nie
Kasya 08:38, 23 sie 2016

kasja83 napisał(a)

U nas było to samo...ech wspomnienia. Teraz metodą drobnych kroczków-urządzam.Wiadomo kuchnia,czy schody porządne to kamienie milowe-bo dużo kosztują.

U mnie dokładnie tak samo tylko kuchnia odpadła bo mam te same meble, tylko drobne zmiany i dodatki
a wielu rzeczy wciąż jeszcze nie mam..