Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

AnnaCh 09:05, 23 sie 2016

Chyba wszyscy mają tak samo Rzadko kiedy ktoś się wprowadza do super urządzonego domu
My jak się wprowadziliśmy, to też nie mieliśmy wielu rzeczy, stopni na schodach np. Powoli wszystko się zrobi. Łazienkę fugowałam jak już mieszkaliśmy. Teraz aktualnie wykańczam pokój-graciarnie dla Jasia i Marysi robię remont. Góra będzie prawie, prawie, bo sypialnia czeka jeszcze na szafy
Pozdrowiemia.
Rojodziejowa 09:12, 23 sie 2016

Kasia ale się dzieje!!! Super wyglądają rabaty Już będą takie grube zmiany jak burzenie ścian? Nieźle.
Ja zazdraszczam kuchni wszystkim. Moja z racji tego, że mam za dużo dziur w ścianach, to niekoniecznie jest szczytem moich marzeń Ale już się przyzwyczaiłam

Też jak się wprowadzaliśmy to nie było poza kuchnią prawie nic... No w jednej łazience muszla, w drugiej wanna Reszta mebli przeniesiona z mieszkania. Materac na podłodze Schody wewnętrzne dopiero 3 lata po wprowadzeniu zrobiliśmy

A blat w kuchni mam biały, ale niestety laminat. Trochę mi się odbarwił w niektórych miejscach. Chętnie bym go wymieniła

Ech już tak ładnie u Ciebie, ta ścieżka fajna. Jak będę miała dość bajzlu mojego to się szykuj na moją wizytę W końcu małopolska to bardzo daleko nie może być
AniMa 09:14, 23 sie 2016

I ja to znam... pod schodami jeszcze widać gołe bloczki, bo szafy się doczekać nie mogę... dwa pokoje to przechowywalnio- suszarnia, które sprzątam jak już przejść nie mogę Ciekawe co temu winne...wiem...OGRÓD... bo cały czas tam siedzę
Urszulla 09:39, 23 sie 2016

kasja83 napisał(a)

A dziękuję-już mnie tu Ania_t przywołała do porządku z nazwą rabaty-będzie frontowa
Hortensje to Little Lime Jane-bardzo fajne są!

Napiszesz mi na PW adres zakupu mam je na dalszym planie po nałogowym oglądaniu hortensjady ale to się nie pali
Urszulla 09:45, 23 sie 2016

kasja83 napisał(a)

U mnie zaś stado much skupia się na szybach-jak w oborze no!Wszędzie kropki-bleee. Nie mam myjki Karchera-od bratowej raz pożyczyłam,ale...wolę chyba jednak swoje rączki i Clin

Z muchami mam też ogromny problem a są domy że muchy tak nie wlatują i nie wiem od czego to zależy. Wypróbowane ma paski kolorowe z lepem firmy Bross, ale tylko te z kolorowymi "jakby owocami" bo do kwiatków tak nie lecąoczywiście na lato potrzebny duży zapas, zmieniam raz w tygodniu na oknie w kuchni i drzwiach tarasowych. taki ładny wystrój mam na lato
Agania 10:20, 23 sie 2016

kasja83 napisał(a)

U nas było to samo...ech wspomnienia. Teraz metodą drobnych kroczków-urządzam.Wiadomo kuchnia,czy schody porządne to kamienie milowe-bo dużo kosztują.

Całkowicie Cię rozumiem, te dylematy z wolnym urządzaniem, ale dom macie przepiękny i wszystko tak szybko ci rośnie, udane rabaty

Nam udało się osiągnąć cel ze schodami, w tym roku moze uda się z kuchnią, a mieszkamy już 11 lat, nie żałuję

Mam głaza do przywiezienia i nie znalazłam transportu?..., jaką ciężarówką przewoziłaś, i co takiego głaza udźwignie na ciężarówkę?..Wiesz ile one ważyły?

Powodzenia w dalszych poczynaniach
hindsight 11:36, 23 sie 2016

Ja też mam cały czas niewykończony dom. Ostatnio z eMem wykańczaliśmy skos w pralni, gdzie idą rury od wentylacji, bo w końcu już nie wytrzymałam. Ale jeszcze duuużo do zrobienia.

Z muchami też problem, okropność. Na pewno nie pomaga fakt, że śmieci odbierają co 2 tygodnie. Teraz postanowiłam nie otwierać okien w ogóle. Jak wychodzę przez taras, to drzwi tylko uchylone zostawiam, bo można cholery dostać. Ale muchy są i w mieście, u mojej mamy ostatnio było tyle, co u nas.
kasja83 13:30, 23 sie 2016

anbu napisał(a)
Kasiu odbierz maila

Dzięki Aniu-mam
kasja83 13:32, 23 sie 2016

Kasya napisał(a)

U mnie dokładnie tak samo tylko kuchnia odpadła bo mam te same meble, tylko drobne zmiany i dodatki
a wielu rzeczy wciąż jeszcze nie mam..

Życie niestety-ja nawet na dodatki nie tracę teraz energii-stwierdziłam, że szału i tak nie będzie.
kasja83 13:33, 23 sie 2016

AnnaCh napisał(a)
Chyba wszyscy mają tak samo Rzadko kiedy ktoś się wprowadza do super urządzonego domu
My jak się wprowadziliśmy, to też nie mieliśmy wielu rzeczy, stopni na schodach np. Powoli wszystko się zrobi. Łazienkę fugowałam jak już mieszkaliśmy. Teraz aktualnie wykańczam pokój-graciarnie dla Jasia i Marysi robię remont. Góra będzie prawie, prawie, bo sypialnia czeka jeszcze na szafy
Pozdrowiemia.

No Aniu to czuję sie podniesiona na duchu-wydawało mi się, że większość tu na O. wnętrza ma wykończone i teraz skupia się na ogrodach