Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 17:07, 22 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
świnka budzilankontrowersje zwłaszcza u wegetarian ale dzieci wszystkie ja lubiły.
Jest cegła bo ta ściana zawsze była cała obita na dzieli kuchnie i salon.na ceglebtego nie widać.ale mambja narysowana i może kiedyś pojawi się w postaci postera.

No ja też będę miała jedną pustą ścianę i zachodzę w głowę co fajnego na niej dać-żeby było spoko.
kasja83 17:07, 22 sie 2016

ren133 napisał(a)

A masz jakiś plan, inspirację? Kurczę ja to wzrokowcem jestem

Reniu poszło Ci na priv-bo projektu jeszcze nie mam
AgataP 18:56, 22 sie 2016

kasja83 napisał(a)

Jeszcze, żeby okna same się myły i można było spojrzeć na ten ogród przez czyste szyby...to już w ogóle bajka

No z tymi oknami to tak jest, brudzą się strasznie szybko.

Ja mam myjkę Karchera, ale nie da się mieć szyb długo czystych, Zośka rozpłaszcza nos od wewnątrz, suka od zewnątrz, kot na oknie w kuchni śledzi wszystko co robię, pewnie zna już wszystkie przepisy , okno wciąż zasmarowane od jego kluposa Normalnie się nie da mieć szyb czystych...no może przez 10 minut po umyciu
nawigatorka 21:02, 22 sie 2016

dawaj te inspirację tutaj. my ciekawi. coś na ścianie wymyslisz. zawsze możesz świnię wymalować. albo krowę. tez kiedys u kogoś robiłam ale inną. kolorową. pasiastą
Iwk4 21:50, 22 sie 2016

Ej, zaciekawiłaś mnie tym tworzeniem od lutego. Kasia, pochwal się, no proooooszę
beata_m 22:08, 22 sie 2016

o matko ja tez chcę podglądnąć ... u mnie jeszcze kupa pustych ścian
ren133 22:18, 22 sie 2016

kasja83 napisał(a)

Reniu poszło Ci na priv-bo projektu jeszcze nie mam

Zaraz zacznę analizować takie rarytaski zostawiam sobie na później ... na spokojnie sobie popatrzę
kasja83 08:12, 23 sie 2016

AgataP napisał(a)

No z tymi oknami to tak jest, brudzą się strasznie szybko.

Ja mam myjkę Karchera, ale nie da się mieć szyb długo czystych, Zośka rozpłaszcza nos od wewnątrz, suka od zewnątrz, kot na oknie w kuchni śledzi wszystko co robię, pewnie zna już wszystkie przepisy , okno wciąż zasmarowane od jego kluposa Normalnie się nie da mieć szyb czystych...no może przez 10 minut po umyciu

U mnie zaś stado much skupia się na szybach-jak w oborze no!Wszędzie kropki-bleee. Nie mam myjki Karchera-od bratowej raz pożyczyłam,ale...wolę chyba jednak swoje rączki i Clin
kasja83 08:13, 23 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
dawaj te inspirację tutaj. my ciekawi. coś na ścianie wymyslisz. zawsze możesz świnię wymalować. albo krowę. tez kiedys u kogoś robiłam ale inną. kolorową. pasiastą

Asiu ale to są fotki czichś realizacji i wnętrz-jak zrobić, żeby nie "kraść".NIby nie można wklejać nie swoich fotek.Przez Pinteresta?
kasja83 08:15, 23 sie 2016

Iwk4 napisał(a)
Ej, zaciekawiłaś mnie tym tworzeniem od lutego. Kasia, pochwal się, no proooooszę

O Iwonka-luty wydaje się tak odległy...jeszcze bardziej przez to, że muszę burzyć ściankę, drugą trochę przedłużać, przerabiać elektrykę.Bajka po prostu...a w chałupie mieszkamy 3 lata