Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Dominika11 11:39, 28 wrz 2016

kasja83 napisał(a)

Eeee kalorie były ofkors.dziabłam sobie szarlotkę z lodami.rozpusta!
mniam
HamadaSan 13:55, 28 wrz 2016

kasja83 napisał(a)
Migawka z placu boju jupiiii nareszcie

Hej. Ktoś mi ukradł moją bramę! O gabionach też myśleliśmy, ale w końcu wygrały panele i żywopłot z cisa.

Jedyny minus tej bramy to jak spadnie trochę śniegu. Automat nie daje rady zgarnąć i trzeba się przeprosić ze zgarniaczką. Poza tym same plusy. Jak się zapomni kluczy czy jak jest kurier a nas nie ma to też idzie szybko przez nią przejść jak po drabinie.
AgataP 17:48, 28 wrz 2016

kasja83 napisał(a)

Dzięki mój pochlebco:-*
Nie kupiłam totalnie nic-dziewczyny twierdziły, że dopadnie mnie klątwa wojsławicka-NIC NIE KUPISZ,JUŻ TU NIE WRÓCISZ...No nie mam konceptu-dwie roślinki mnie nie urządzają.Trudno-spróbuję przełamać klątwę

A nie było ilości dla Ciebie? Hurtowych klientów to dywanem witają hahah
Brama super, zazdrość wzbiera, u mnie leżą siłowniki w gospodarczym drugi rok Dygam ręcznie lub młody za pilota robi Kiedyś się doczekam
gierczusia 18:59, 28 wrz 2016

Kasiu nastėpnym razem to ja siė do Ciebie na samym wstępie imprezy przypnę kajdankami bo ja już nie wiem , jak mam to zrobić ,żeby wreszcie z Tobą pogadać
A o klątwie wojsławickiej pierwszy raz słyszę....jakimś zakupem mogiem siem podzielić no bo szkoda ,żebyś już tam miała nie jechać...
Buuziole
19:12, 28 wrz 2016
kasja83 napisał(a)

Dzięki mój pochlebco:-*
Nie kupiłam totalnie nic-dziewczyny twierdziły, że dopadnie mnie klątwa wojsławicka-NIC NIE KUPISZ,JUŻ TU NIE WRÓCISZ...No nie mam konceptu-dwie roślinki mnie nie urządzają.Trudno-spróbuję przełamać klątwę

nie wiem kto ci takich głupot na wciskał)) ja jak byłam tam kilka lat do tyłu na rododendronach i azaliach ...tez nic nie kupiłam ..chyba nawet wtedy trawnika nie miałam ....a teraz tez nie szalałam ...okazje były to skorzystałam
jazzy 19:52, 28 wrz 2016

Widziałam bramę! Cudna i very trendy
Buziak!
kasja83 19:59, 28 wrz 2016

HamadaSan napisał(a)

Hej. Ktoś mi ukradł moją bramę! O gabionach też myśleliśmy, ale w końcu wygrały panele i żywopłot z cisa.

Jedyny minus tej bramy to jak spadnie trochę śniegu. Automat nie daje rady zgarnąć i trzeba się przeprosić ze zgarniaczką. Poza tym same plusy. Jak się zapomni kluczy czy jak jest kurier a nas nie ma to też idzie szybko przez nią przejść jak po drabinie.

Gabiony to takie moje chciejstwo już od dawna.Chciałam, żeby były motywem przewodnim w otoczeniu domu.Co do otwierania bramy...zimy teraz łaskawie darzą śniegiem,a nawet jak sypnie,to od czasu do czasu można się na łopacie przejechać
kasja83 20:03, 28 wrz 2016

AgataP napisał(a)

A nie było ilości dla Ciebie? Hurtowych klientów to dywanem witają hahah
Brama super, zazdrość wzbiera, u mnie leżą siłowniki w gospodarczym drugi rok Dygam ręcznie lub młody za pilota robi Kiedyś się doczekam
Ilości może i były,ale uśmiech nikt nie chciał daćzacznę szaleć w 2017. Z resztą tam wiesz...piękne sadzonki,ale też ceny wyższe.To wolę juz na początku sezonu u Finki mniejsze kupić,ale więcej.U nas za pilota zawsze robi pasażer,a teraz Francja-elegancja...mogę se w kapciach do pracy jechać
kasja83 20:05, 28 wrz 2016

gierczusia napisał(a)
Kasiu nastėpnym razem to ja siė do Ciebie na samym wstępie imprezy przypnę kajdankami bo ja już nie wiem , jak mam to zrobić ,żeby wreszcie z Tobą pogadać
A o klątwie wojsławickiej pierwszy raz słyszę....jakimś zakupem mogiem siem podzielić no bo szkoda ,żebyś już tam miała nie jechać...
Buuziole

No tak to Elu jest...dużo nas,z każdym się chce słowo zamienić i czas leci.A ja zazwyczaj mykam wcześnie.Ale może jeszcze w tym roku jaki meeting się wyklaruje?
kasja83 20:06, 28 wrz 2016

eee_taam napisał(a)

nie wiem kto ci takich głupot na wciskał)) ja jak byłam tam kilka lat do tyłu na rododendronach i azaliach ...tez nic nie kupiłam ..chyba nawet wtedy trawnika nie miałam ....a teraz tez nie szalałam ...okazje były to skorzystałam

Ale Ty masz moja droga ogród już na wypasie,to możesz jakie smaczki kupować.Mnie narazie hurty urządzają