Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 10:50, 19 gru 2016

adkawi napisał(a)
Super domeczek w moim stylu i ogród również fajnie się zapowiada.Bardzo podobają mi się te płyty w trawniku.A co etapów ogrodowych to u nas podobnie.Więc trzymam kciuki za dalsze prace

Witam,
dziękuję za odwiedziny. Narazie wieje u mnie nudą-ale wszyscy tak trochę po zimowemu drzemiemy to można i pogawętkę uciąć na tematy różne. Na wiosnę będzie na O znacznie ciszej
kasja83 10:51, 19 gru 2016

leon60 napisał(a)

mój ma funkcje pary i teleskopowe prowadnice
z pary jeszcze nie korzystałam ale prowadnice jak najbardziej potrzebne

Widziałam ten Twój typ i ma świetne funkcje-nawet szukałam czy nie ma czegoś podobnego w trochę czarniejszej wersji-ale dogrzebać się nie mogę.
Monka 11:12, 19 gru 2016

kasja83 napisał(a)

Ja się zastanawiam nad takim piekarnikiem-tylko tak-z Electroluxa są takie-można kupić w sensownej cenie-ale w Electroluxie w tej sensownej cenie ciężko dodatkowo znaleźć prowadnice teleskopowe-do tej pory nie miałam i nie wiem czy to faktycznie bardzo duże udogodnienie.Z kolei w Samsungu-estetycznie takie fajne czarniutkie są piekarniki-ale mniejsze w środku-Dual Cooki-pytanie czy to potrzebne i srylion funkcji-też pytanie czy to potrzebne. Do tej pory radziłam sobie z termoobiegiem, grzaniem góra-dół

Kasia prowadnice teleskopowe to jest to ja mam piekarnik Amica z funkcją pary ( korzystałam raz na uwaga 5 lat )bo jak zrobiłam warzywa to rodzina stwierdziła, że coś z nimi nie tak , a nie mam prowadnic w poprzednim piekarniku miałam i powiem Ci ,że zamieniłabym prowadnice na gotowanie na parze , a teraz muszę czekać aż to ustrojstwo mi się zepsuje
Mixtoorka 11:13, 19 gru 2016

kasja83 napisał(a)

Ja się zastanawiam nad takim piekarnikiem-tylko tak-z Electroluxa są takie-można kupić w sensownej cenie-ale w Electroluxie w tej sensownej cenie ciężko dodatkowo znaleźć prowadnice teleskopowe-do tej pory nie miałam i nie wiem czy to faktycznie bardzo duże udogodnienie.Z kolei w Samsungu-estetycznie takie fajne czarniutkie są piekarniki-ale mniejsze w środku-Dual Cooki-pytanie czy to potrzebne i srylion funkcji-też pytanie czy to potrzebne. Do tej pory radziłam sobie z termoobiegiem, grzaniem góra-dół

Kasiu, ja wybrałam electroluxa, ma niestety jedną prowadnicę ale też sterowanie elektroniczne. Nie chciałam mieć uciapanych pokręteł. Ale każdy ma jakieś swoje spostrzeżenia. Mają większą pojemność i to było dla mnie priorytetem. 10l to pojemność wiadra, sporo. Z katalizą.

I mam nową zmywarkę wczoraj już prała... matko jaka radość Siemens. Te tańsze bosche mają plastikowe dno. Pan nas w sklepie nastraszył, że mieli reklamację niedawno, bo popękało po 3 latach
kasja83 11:20, 19 gru 2016

Monka napisał(a)

Kasia prowadnice teleskopowe to jest to ja mam piekarnik Amica z funkcją pary ( korzystałam raz na uwaga 5 lat )bo jak zrobiłam warzywa to rodzina stwierdziła, że coś z nimi nie tak , a nie mam prowadnic w poprzednim piekarniku miałam i powiem Ci ,że zamieniłabym prowadnice na gotowanie na parze , a teraz muszę czekać aż to ustrojstwo mi się zepsuje

No zastanawiałam się właśnie czy będę z tego korzystać.
kasja83 11:21, 19 gru 2016

Mixtoorka napisał(a)

Kasiu, ja wybrałam electroluxa, ma niestety jedną prowadnicę ale też sterowanie elektroniczne. Nie chciałam mieć uciapanych pokręteł. Ale każdy ma jakieś swoje spostrzeżenia. Mają większą pojemność i to było dla mnie priorytetem. 10l to pojemność wiadra, sporo. Z katalizą.

I mam nową zmywarkę wczoraj już prała... matko jaka radość Siemens. Te tańsze bosche mają plastikowe dno. Pan nas w sklepie nastraszył, że mieli reklamację niedawno, bo popękało po 3 latach

O tych plastikowych dnach to już słyszałam-mój obecny Bosch ma metalowe i jest świetny. A skrobnij mi co masz model tego Electroluxa.
Mixtoorka 11:44, 19 gru 2016

kasja83 napisał(a)

O tych plastikowych dnach to już słyszałam-mój obecny Bosch ma metalowe i jest świetny. A skrobnij mi co masz model tego Electroluxa.

piekarnik ELECTROLUX EOA 5751FOM; on taki front ma lustrzany bardziej, wiem, że czarności szukasz ;D
AgataP 15:27, 19 gru 2016

Kurcze, tematyka sprzętowa - ja nie jestem przodująca w tym temacie. Ostatni sprzęt jaki sobie sprawiłam to mikser Zelmera, tak z dwoma mieszadełkami bo najczęściej używam, a wcześniej suszarkę na pranie

A w temacie wakacji - u nas wygra opcja - tydzień morze ( dzieciaki nie odpuszczą) tydzień jezioro ( mąż marzy o wędkowaniu ) Więc przeglądam oferty tak bym nie zbankrutowała
Agania 20:54, 19 gru 2016

Od jutra znowu szukam nowego piekarnika, ja lubię warzywa i ryby na parowym gotowaniu i potrawy beztłuszczowe, tylko do tego musi być odpowiedni sosik
Termomix ma opcje z parowaniem, mam zwykły parowar, to może poczekam na ten luksus, a piekarnik wybiorę właśnie z pyrolizą lub z inną opcją czyszczenia i szybkim nagrzewem...duo mi nie potrzebne, ale prowadnice taak

Też wolę szybę do czyszczenia
Agania 21:22, 19 gru 2016

Nie wytrzymałam do jutra, model amica EB622BA+IN...popatrz...ma piękną czerń i jak dla mnie design