Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

AngelikaX 08:46, 21 gru 2016

Jedno mnie zastanawia w piekarniku z matowym czarnym frontem, jak się mają do tego palce i kurz czy przy czyszczeniu matowy front nie będzie wręcz "łapał" wszystkich kłaczków z reczników, ścierek itp.?

ps. mam czarną kuchnie i czarne akrylowe hokery. Fronty czyszcze minimum raz na tydzień. Hokery praktycznie codziennie - na nich bardzo widać kurz, pyłki z ręcznika zwłaszcza jak pokarze się słońce
lindsay80 10:01, 21 gru 2016

temat kuchenny Kasiu mocno się u Ciebie rozwinął, ja mam w kuchni przewagę sprzętów Samsunga i na razie sobie chwalę.
Mixtoorka 10:10, 21 gru 2016

anbu napisał(a)
Kasiu nie tylko Tobą wstrząsa mrok, kiedy wychodzisz do pracy

I kiedy wracasz...
AniMa 10:11, 21 gru 2016

Jeszcze chwilka i dnia będzie przybywać.... U Ciebie przynajmniej szron na dworze...
Magda70 10:22, 21 gru 2016

Agania napisał(a)
Magda masz model z termosondą,korzystasz?

Dużo pozytywnych opinii ma również model Amica EB 7333BA+IN
Pewnie roznice robi funkcja czyszczenia Pyroliza czy Aqualitic i Twoim modelu właśnie termosonda?

Ale Kasi podoba się Gorenje, ktöra super prezentuje sie w zabudowie

Piekarnik mam rok.
Tak mam termosondę ale z niej akurat jeszcze nie korzystałam, pyrolizę robie średnio co 4 miesiące ale trzeba pamiętać aby prowadnice wypiąć w tym czasie.

Ja szukalam piekarnika z pyrolizą i prowadnicami. Termosonde mam bo akurat była w tym modelu
Magda70 10:24, 21 gru 2016

kasja83 napisał(a)

Magda a nie palcuje Ci się ten matowy front?

nic a nic...żadnych paluchów!
Magda70 10:25, 21 gru 2016

kasja83 napisał(a)

Gorenje ma bardzo dobre opinie-jak tak powęszyłam. Z resztą Electrolux też jest baaaardzo wysoko oceniany.Ale...żeby w Electroluxie mieć to,co w innych piekarnikach, czyli:
teleskopowe prowadnice, termosondę (jeśli ktoś chce), jakieś lepsze czyszczenie, jakieś tam bajer typu miękkie domykanie drzwi-trzeba dać więcej (średnio 400-500 zł) niż np. za Amicę.

Jedna kwestia mnie intryguje-co Pani na kuchennym blogu zwróciła uwagę (tak-łażę po kuchennych blogach z tej okazji, jak to jest z tymi szybami takimi z refleksem-że bebechów piekarnika nie widać-przy pieczeniu brak wizualnej kontroli nad potrawę- o ile mięcho spoko-można zajrzeć-to czy jaki biszkopt nam nie siądzie-jak mu zajrzę za wcześnie?

Amica ma miękkie domykanie drzwi, chłodne drzwi w czasie pieczenia,
Szyba czarna więc nie widać co się piecze...ale masz możliwość zapalenia światełka bez otwierania drzwi i wsio widać.
Magda70 10:28, 21 gru 2016

Ja absolutnie nie naciskam na ten piekarnik...bo niestety nigdy nic nie wiadomo jaki model się komu trafi.

Mam go akurat (mama moja też ma od 6 miesięcy) i jak na razie baaardzo zadowolona jestem.

Robię chyba darmową reklamę firmie A
kasja83 10:36, 21 gru 2016

Magda70 napisał(a)
Ja absolutnie nie naciskam na ten piekarnik...bo niestety nigdy nic nie wiadomo jaki model się komu trafi.

Mam go akurat (mama moja też ma od 6 miesięcy) i jak na razie baaardzo zadowolona jestem.

Robię chyba darmową reklamę firmie A

Oczywiście...każdy opisuje swoje doświadczenia. ja do tej pory mam wolnostojącą Amicę i spoko. Tutaj jak napisałam to kwestia braku mikro do niej.
A co do światełka-fajna uwaga-zwrócę na to uwagę.
nawigatorka 10:43, 21 gru 2016

kasja83 napisał(a)

A Ty w ogóle co moja droga tam masz u siebie?
whirpoola