Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Makao_J 13:22, 22 lut 2017

HP to wiedziałam że policja a pozostałe skróty co Ania podaje to wczoraj w necie zauważyłam. Wcześniej takich nie znała.
kasja83 17:21, 23 lut 2017

AnnaCh napisał(a)
Aż się boję, co będzie z moim zderzakiem Też mam od wczoraj "niski nosek" Trzymaj się Kacha, nie tylko kobietom się takie cuda przytrafiają, mój M nie zauważył gazonu na parkingu, za szybko skręcił i przyrysował całe nadkole, na szczęście już nie mamy tego samochodu

Niskie noski lubią się obdzierać
kasja83 17:21, 23 lut 2017

AgataP napisał(a)
Ja zaliczyłam już stłuczkę, zarysowania i kasację auta
Nie ma się co stresować...
Mój mąż twierdzi, że najważniejsza zawartość auta, opakowanie zawsze można zmienić

Pięknie to ujął.
kasja83 17:22, 23 lut 2017

Sebek napisał(a)
Spoko Kasia - ja cofając dobilem do skrzydła bramy wjazdowej - było ciemno i jechałem po pasie podjazdu nie tym kołem do trzeba Oczywiście czujniki parkowania z tylu mam - tylko nie zadziałały...

To ewidentnie wina czujników
kasja83 17:23, 23 lut 2017

Kindzia napisał(a)
Jak tak sobie Was czytam...jak to dobrze, że nie dam się znowu za kierownicę wsadzić Nie nadaję się absolutnie, moje prawo jazdy to właściwie prezent dla eMa...przejechałam może z 500 km w życiu. Podziwiam Was , że jeździcie, ja jakoś nie mogę się przemóc...i mam nadzieję, że życie mnie nie zmusi

Kasia Ty jak moja teściowa jesteś,ona prawo jazdy ma 35 lat i na koncie 100km przejechane
kasja83 17:25, 23 lut 2017

katel napisał(a)
Właśnie dziś byłam świadkiem wypadku , ciężarowy samochód włączający się do ruchu wymusił pierwszeństwo i trafił małą Toyotę jadącą przede mną, samochód obróciło i wrzuciło tyłem na znak drogowy, ciężarówka zablokowała całą drogę. Wrzuciłam awaryjne i zjechałam na bok jak wysiadałam to kierowca ciężarówki dobiegał do przerażonej Pani w Toyocie i zaczął ją równo opi.....ać jak to ona jeździ. Szybko dobiegłam, pogoniłam typa i sprawdziłam co z kobietą - przerażona była ale na szczęście cała (brakowało jakieś 0,5m i trafił by w jej drzwi i słabiutko by było), zaraz jakaś pielęgniarka się zatrzymała i jeszcze kilka osób bo 2 pasy były zablokowane. Powiem szczerze, że byłam w szoku, szczególnie mnie zbulwersowało zachowanie tego człowieka, nie wiem czy on faktycznie jej nie widział czy miał nadzieję, że jak porządnie na nią nakrzyczy to może ona się przyzna .

Ludzie co za zdarzenie! Jeszcze pretensje miał zamiast zainteresować się czy ona cała.
kasja83 17:26, 23 lut 2017

Madzenka napisał(a)
Niech już wiosna nadejdzie, trzeba te dyskusje motoryzacyjne skończyć .

O tak!!! Choć tak zawalona robotą jestem, że bufor czasowy jeszcze by się przydał.
kasja83 17:26, 23 lut 2017

anbu napisał(a)
Widzę, że wątek o gamoniowatych babach kierowcach się rozkręcił, okazuje się, że nie tylko ja pierdoła jestem

Nie...Jest nas więcej
kasja83 17:27, 23 lut 2017

Kawa napisał(a)

ooooo przepraszam bardzo nie gamoniowatych tylko jeżdżących inaczej

Po swojemu
kasja83 17:28, 23 lut 2017

Makao_J napisał(a)
Uwierzcie mi że gamoniowaci są również panowie. Mój eM ze swoim współpracownikiem to kilka razy w roku w coś walną albo z kimś się zderzą bo oni tzn panowie uważają że im wszystko wolno nawet jeśli przypłacą to stłuczką to nie ważne - on miał pierwszeństwo i już.
O to to todobrze, że o tym wspomniałaś.