Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

20:42, 30 sie 2017
Kindzia napisał(a)
Na kunę to chyba tylko taka specjalna pasta od firmy DDD...

Co to za jeżówa przy rozplenicy? Piękny kolor!!!

my samochody tez czymś pryskamy ..bo jak przezre kable to ja dziekuje

20:47, 30 sie 2017
rozplenice dzielilismy wiosna ...kawał bryły maja ...sama mozesz miec kłopot udzwignąc

a dzielenie M robił taką piłką do drewno ...szło elegancko ...tym sama podzielisz bez problemu https://www.ceneo.pl/35693098
Zana 21:26, 30 sie 2017

eee_taam napisał(a)
ciekawe czy zapach sporobulusów ci bedzie odpowiadał ? ..ale to za rok ocenisz ....ja posadziłam wiosna ...nic nie czuje ...wahałam kłosy dzisiaj ...nic specjalnego...bo jak czytam siakową ze ten smród ma juz w całym ogrodzie ...to jeszcze nie pojmuje o czym ona mówi ....i mam wrazenie ze wyolbrzymia

A już myślałam, że mam nochala szczególnie niewrażliwego na sporobolusowy smród. Bo ja też nic nie czuję, w piątek wsadziłam nos w kwiatostany i nic, no nic mi nie śmierdzą ani nie pachną. No nic, całkiem nic. Siaka musi mieć jakieś lewe te sporobolusy
Zana 21:29, 30 sie 2017

Nadrobiłam u Ciebie solennie, dalszy ciąg kunowych przygód niestety bez happy endu. Ja jestem taki ANTYtalent wokalny, że mogę w ramach pomocy pośpiewać. Gdyby była gwarancja, że to pomoże to ruszam niezwłocznie.

Podobają mi się bardzo rozplenice z jeżówkami. Gdybyś coś chciała redukować na tej rabacie, to przesadź raczej rozchodniki (bo je wszyscy mają z rozplenicami) i zostaw jeżówki.
Molinie będą super. Sporobolusy bardzo mi się podobają i jak napisałam wyżej, mnie nie śmierdzą.
Makao_J 22:16, 30 sie 2017

Sporobulusy mają śmierdzieć? Nigdzie na taką informacje nie trafiłam. Trzeba będzie sprawdzić jak się rozrośnie większy
MirellaB 06:24, 31 sie 2017

Ładnie roślinki się rozrastają. Hortki ślicznie się prezentują.
Jedynie perovskie bym przesadziła gdzieś na tyły. Dla mnie ona na pierwszy plan się nie nadaje
kasja83 07:50, 31 sie 2017

Ogłoszenie!!!!
Kuna została schwytana!!!W Kunio-łapkę na jajko kurze!!!
Póki co-temat kuniego najeźdźcy został zamknięty. Kuna została wywieziona do lasu po drugiej stronie Wisły
kasja83 07:50, 31 sie 2017

lojalna_ napisał(a)
Z ta Kuna to rycze w głos !!

Molinie które odgapilam od Leonka tez malutkie były a teraz nawet po przesadzaniu są grubiutkie ))

Dlatego też śpieszyłam się z wsadzeniem ich w tym roku-żeby nabrały masy do nastepnego sezonu
kasja83 07:51, 31 sie 2017

Kindzia napisał(a)
Na kunę to chyba tylko taka specjalna pasta od firmy DDD...

Co to za jeżówa przy rozplenicy? Piękny kolor!!!

Kindziu to jeżówka Secret Affair.
kasja83 07:52, 31 sie 2017

eee_taam napisał(a)

my samochody tez czymś pryskamy ..bo jak przezre kable to ja dziekuje

Nam przeżarła-w dwóch samochodach...na szczęście-temat już niekatualny.