Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 08:12, 01 wrz 2017

mrokasia napisał(a)
To super, ze udało się Wam pozbyć uciążliwego lokatora. Trzymam kciuki, by był tylko jeden .

Też mam taką nadzieję-podejrzewam, że zniszczenia w wełnie i po tej jednej sztuce są.
kasja83 08:14, 01 wrz 2017

_Martini_ napisał(a)
Jupi! Wreszcie sukces! Cieszę się z Wami, że przechytrzyliście kunę

No jest to sukces...jeden z niewielu ostatnio,ale zawsze.
kasja83 08:15, 01 wrz 2017

Podjęłam ostanią walkę o klona. Kupiłam jeszcze dwa środki na grzyba w ogrodniczym. Będę pryskać na zmianę. Bardziej mu już nie zaszkodzę. Albo niech się ogarnia i rośnie,albo out!
mrokasia 09:06, 01 wrz 2017

Trzymam kciuki za klonika .
A czym będziesz pryskać?
kasja83 09:16, 01 wrz 2017

mrokasia napisał(a)
Trzymam kciuki za klonika .
A czym będziesz pryskać?

Kupiłam jeszcze Amistar i Signum. Zaczęłam wczoraj od Amistara.
dominika_ 09:39, 01 wrz 2017

Gratulacje z okazji udanej akcji schwytania kuny
kasja83 09:40, 01 wrz 2017

dominika_ napisał(a)
Gratulacje z okazji udanej akcji schwytania kuny

Dzięki...jeszcze sukces wyrwania klona z choroby grzybowej by mi się przydał.
Iwonka 09:55, 01 wrz 2017

Kasja przeczytałam właśnie o waszych przygodach z kuną. My też zaliczyliśmy kilkuletnią wręcz walkę z tym ładnym, ale jakże uciążliwym mieszkańcem (delikatnie pisząc, w szczycie zmagań użyłabym bardziej niecenzuralnych słów). Kuny hałasowały tak, że trudno było spać. Pukanie w sufit podwieszany było naszym stałym punktem nocnym. Wezwanie ekipy za 300 zł nie przyniosło żadnych rezultatów, rodzinka kun miała się świetnie po ich wizycie. Sygnały dźwiękowe (mocna syrena zamontowana przez męża), jakieś urządzenie specjalnie w tym celu kupione też nie pomogły. Raz jedna z kun wpadła do klatki - pułapki. Gdy znosiliśmy ją ze strychu wyła histerycznie i wierzgała - bałam się, że przez te szary nas pogryzie. Mąż wywiózł ją do lasu. Pewnie powędrowała do kolejnego domu Naprawa ocieplenia na dachu kosztowała sporo... Ostatnio mamy spokój, ciekawe na jak długo...
Kindzia 10:16, 01 wrz 2017

Iwonka napisał(a)
Kasja przeczytałam właśnie o waszych przygodach z kuną. My też zaliczyliśmy kilkuletnią wręcz walkę z tym ładnym, ale jakże uciążliwym mieszkańcem (delikatnie pisząc, w szczycie zmagań użyłabym bardziej niecenzuralnych słów). Kuny hałasowały tak, że trudno było spać. Pukanie w sufit podwieszany było naszym stałym punktem nocnym. Wezwanie ekipy za 300 zł nie przyniosło żadnych rezultatów, rodzinka kun miała się świetnie po ich wizycie. Sygnały dźwiękowe (mocna syrena zamontowana przez męża), jakieś urządzenie specjalnie w tym celu kupione też nie pomogły. Raz jedna z kun wpadła do klatki - pułapki. Gdy znosiliśmy ją ze strychu wyła histerycznie i wierzgała - bałam się, że przez te szary nas pogryzie. Mąż wywiózł ją do lasu. Pewnie powędrowała do kolejnego domu Naprawa ocieplenia na dachu kosztowała sporo... Ostatnio mamy spokój, ciekawe na jak długo...

Matko i córko...jak się cieszę, że takiego intruza nie mam!
AgataP 10:17, 01 wrz 2017

Kurczę nie zazdroszczę tych kunich wycieczek - jak stwierdziliście że to kuna? odchody były jakieś czy po tym jaki hałas robiła ?