Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

anabuko1 14:04, 15 wrz 2017

kasja83 napisał(a)

Cena zacna-dodatkowo odpadają koszty wysyłki. B w moim mieście przegrzebane niestety.

To tak jak i u mnie . Zaglądałam kilka razy za tymi czosnkami i nic z Gladiatorow nie znalazłam
babka 23:31, 15 wrz 2017

A u mnie w L widziałam dziś gladiatory i całe morze tulipanów ...... popłynęłabym ech
Kasiolaaa 06:23, 16 wrz 2017

A ja bym tu dala rzad tuj danica i miedzy nimi powtykala tulipanow
07:14, 16 wrz 2017
Kasiolaaa napisał(a)
A ja bym tu dala rzad tuj danica i miedzy nimi powtykala tulipanow

nie wiem czemu mam alargie na danici

u ciebie to jest dość waski pasek mozesz posadzic azalie ...i te trawki z azaliami beda ładnie współgrac

ja jestem zakochana w niskich azaliach ...kwitna wiosna ładnie sie przebarwiaja na jesieni , pół-zimozielone ....sa bezobsługowe a jak sie ciut rozrosna to mozesz formowac cieciem zaraz po kwitnieniu bez problemu znosza ten zabieg...i bedzie z nich niski zywopłot ...co nie zasłoni widoku na jezówki

np takie mam na mysli
azalia 'Kermesina moze byc biała albo rózowa albo w paski biało rózewe
albo azalia Maruschka
azalia melina
azalia eisprinzessin

wybór dość duzy ...polecam przemyslec temat
nawigatorka 07:36, 16 wrz 2017

Choc nie przepadam za małymi carexami ten pasek Gdy obrośnie będzie pieknie i minimalistycznie Wygladal
Magleska 09:12, 16 wrz 2017

Mi się podoba taka jednakowa rabata narazie trawki są malutkie ,ale jak urosną będzie szał ...... właśnie myśle czy przy moim ognisku nie zrobić takiej minimalistycznej rabatki z samej trawki tylko nie wiem jak ogień zniesie
kasja83 11:13, 16 wrz 2017

Wiolka5_7 napisał(a)

Hej! Kupiłam ostatnio w B czosnki Gladiatory po niecałe 4 zł za sztukę

Dzięki za cynk!!!Przegrzebałam wczoraj kosze w dwóch B i faktycznie pod mega ilością tulipanów znalazłam trochę Gladiatorów.Cena super-3,79/szt!!
kasja83 11:14, 16 wrz 2017

Kindzia napisał(a)
Ja bym jeszcze tym "łapkom" dała czas, zobaczysz po zimie. U mnie Ciocia Gosia dwukrotnie sadziła pod wykuszem miedzy buksami, a te uparciuchy nie chciały...teraz się jakoś zebrały i wyglądają W jednym miejscu tylko definitywnie nie chcą, ale to jedna trawka, to dałam spokój na razie

Kasiu te większe łapki zostawiłam,ale myślę,że przesadę je w inne miejsce.
kasja83 11:16, 16 wrz 2017

iwonkap napisał(a)

ooo dziękuje , teraz mam obraz tej rabaty- pamiętasz może jakie ma wymiary ?. ID będą śliczne , moje posadziłam w zeszłym sezonie marniutkie a teraz piękne kępy i pełno młodzieży

Nie pamiętam,ale zmierzę Ci,gdy tylko nie będzie padaćW ogóle ta rabata jest bez sensu,taka długa kicha,ale jak już ją mam to coś trzeba w nią wsadzić
kasja83 11:17, 16 wrz 2017

anabuko1 napisał(a)

To tak jak i u mnie . Zaglądałam kilka razy za tymi czosnkami i nic z Gladiatorow nie znalazłam

Proponuję porządnie pogrzebać-warto!!