Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

AgataP 13:42, 09 lis 2017

kasja83 napisał(a)

Powyżej linkowałam Agacie kafelki.
Zmierzam nieuchronnie w klimat lekutko loftowo-vintage.
Zakupiłam na OLX stare fotele kinowe, które będziemy odnawiać i będą postawione, żeby przycupnąć i buty ubrać.

o czyli trafiły Ci się fotele... super...
kafelki miodzio.
klimaciki też takie lubię, ale u mnie za malo miejsca na takie przedmioty, loft to jednak musi mieć rozmach... ja bardziej skąpy skandynawizm
lojalna_ 13:44, 09 lis 2017

Kasiu pokażesz coś troszczę )))
13:56, 09 lis 2017
kasja83 napisał(a)

Kupiłam...pasą się w składziku. Do tej pory nie miałam problemu ze ślizganiem się na kaflach w wiatrołpie-a a wątpię by moje koooopowe kafle miały jakąkolwiek klasę
Co dziwne koleżanka ma kafle te lustrzane na wysoki połysk-abstrachująć od utrzymania ich w czystości (sado-maso jakieś )-też nie są śliskie.

no to chyba miałam pecha bo to ja kupiłam z Tubadzina i te są dla umiejacych piruety wywijac ))
13:56, 09 lis 2017
lojalna_ napisał(a)

plisss
leon60 13:59, 09 lis 2017

kasja83 napisał(a)

No tak...takie kafle to mocniejsze uderzenie w pomieszczeniuMam dobrego podpowiadacza...

Podobne wiosną kładliśmy u teściowej na podłodze i ścianie, teraz wszyscy uwielbiają przesiadywać w kuchni
kasja83 14:41, 09 lis 2017

AgataP napisał(a)

o czyli trafiły Ci się fotele... super...
kafelki miodzio.
klimaciki też takie lubię, ale u mnie za malo miejsca na takie przedmioty, loft to jednak musi mieć rozmach... ja bardziej skąpy skandynawizm

Hehehe...u mnie będzie taki loft oswojony
Fotele takie widuję często na olx np. do odnowienia i odnowione. My mamy takie do odnowienia-eM stwierdził, że będzie się realizował. Dałam mu szansę-niech się wykaże
kasja83 14:42, 09 lis 2017

lojalna_ napisał(a)

A co ja mam...a cudowności o których wspominała Malkul-już czekają-była Hallowenowa promo w Kare-to sobie już zamówiłam, żeby oko nacieszyć. NOwa lampa i wieszak.
Magda70 14:45, 09 lis 2017

kasja83 napisał(a)

Powyżej linkowałam Agacie kafelki.
Zmierzam nieuchronnie w klimat lekutko loftowo-vintage.
Zakupiłam na OLX stare fotele kinowe, które będziemy odnawiać i będą postawione, żeby przycupnąć i buty ubrać.

Witaj w klubie...też mnie powoli kręcą te klimaty
Industrialny do tego jeszcze dołożę
kasja83 14:45, 09 lis 2017

eee_taam napisał(a)

no to chyba miałam pecha bo to ja kupiłam z Tubadzina i te są dla umiejacych piruety wywijac ))

NIe robiłam testów poślizgowych...mam nadzieję, że nie będziemy się teraz wszyscy uczyć łyżwiarstwa figurowego
kasja83 14:45, 09 lis 2017

leon60 napisał(a)

Podobne wiosną kładliśmy u teściowej na podłodze i ścianie, teraz wszyscy uwielbiają przesiadywać w kuchni

O to ciekawa jestem jak to wyszło.