Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród, mydło i powidło.

Ogród, mydło i powidło.

jolanka 22:56, 20 wrz 2016

Zdjęcia porownawcze świetne Bardzo lubię oglądac takie : przed i o Przede wszystkim widać wyraźnie odległości sadzenia roślin.

Ale zakupy
Kasya 23:15, 20 wrz 2016

katel napisał(a)

jeszcze raz bardzo dziekuje juz w tym roku nic poza dobrym przezimowaniem nie bede od nich wymagala
Anda 11:19, 21 wrz 2016

A co to za różyczki kupiłaś takie wypasione
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Milka 14:26, 21 wrz 2016

katel napisał(a)

Piekne widoki, niesamowicue wszystko bujneło, za 2 lata do ogrodu nie wejdziesz;
Pozdrawiam serdecznie
zawitka 15:45, 21 wrz 2016

Witaj Kasiu co to za piękna róza tak Ci kwitnie ??? Memory śliczna ciekawe czy jeszcze dostanę Pozdrawiam cieplutko .
gobasia 15:47, 21 wrz 2016

Fajne zdjecia porównawcze ...widać jak roslny szybko rosną....jak nazywa się rozplenica na zd powyzej?
katel 18:31, 21 wrz 2016

jolanka napisał(a)
Zdjęcia porownawcze świetne Bardzo lubię oglądac takie : przed i o Przede wszystkim widać wyraźnie odległości sadzenia roślin.

Ale zakupy

Ja też lubię porównania potrafią zmobilizować do dalszej pracy.
Zakupy mam nadzieję że się Kasi spodobają bo to jej różyczki .

Kasya napisał(a)

jeszcze raz bardzo dziekuje juz w tym roku nic poza dobrym przezimowaniem nie bede od nich wymagala

Mam nadzieję że przezimują bezproblemowo ze wschodu są to i zahartowane .

Anda napisał(a)
A co to za różyczki kupiłaś takie wypasione

To Lovely Green i Astrid grafin.

Milka napisał(a)

Piekne widoki, niesamowicue wszystko bujneło, za 2 lata do ogrodu nie wejdziesz;
Pozdrawiam serdecznie

Dzięki Irenko! Oby tak było jak napisałaś .

zawitka napisał(a)
Witaj Kasiu co to za piękna róza tak Ci kwitnie ??? Memory śliczna ciekawe czy jeszcze dostanę Pozdrawiam cieplutko .

Witaj Zawitko! Ta różowa to Pink Fairy,szczepiona na pniu.

Jeśli o inną Ci chodziło to daj znać. Memory szybko przyrasta to z kupnem lub dzieleniem nie powinno być problemu, choć trzeba przyznać że teraz to idzie jak ciepłe bułeczki .

gobasia napisał(a)
Fajne zdjecia porównawcze ...widać jak roslny szybko rosną....jak nazywa się rozplenica na zd powyzej?

Basiu to rozplenica Karley Rose pierwszy rok u mnie. Nasionka z niej już mam dla Ciebie zebrane , od tygodnia w torebce noszę z innymi i czekam kiedy mnie w pobliże poczty zawieje, żebym wysłać mogła , jak wyśle to dam Ci znać.
zawitka 07:28, 22 wrz 2016

Tak o tą mi chodziło jest piękna Tak zawsze jest z nowościami a potem powszednieją A jak będziesz miała nasiona tej ładnej rozplenicy to tyż mogę się załapać bedę mogła zamienić na Moudry ,Grazilimusa
Gocha 11:20, 22 wrz 2016

Kasiu a to centrum ogrodnicze gdzie zakupiłaś kompost to gdzie ?
katel 18:37, 22 wrz 2016

zawitka napisał(a)
Tak o tą mi chodziło jest piękna Tak zawsze jest z nowościami a potem powszednieją A jak będziesz miała nasiona tej ładnej rozplenicy to tyż mogę się załapać bedę mogła zamienić na Moudry ,Grazilimusa

Jasne, że się do kolejki możesz zapisać . Nasion powinno być multum bo kwitnie jak szalona, właśnie dla Kasya-i będę podawała nasionka . Chętnie też bym się załapała na Moudry, za Gracilimusa dziękuje bardzo, prześlij mi swój adres na priv to Ci wyślę nasionka .

Gocha napisał(a)
Kasiu a to centrum ogrodnicze gdzie zakupiłaś kompost to gdzie ?

Gosiu do Matraszka wstąpiłam to tuż przed Kurowem po prawej, jest po 13,8 za 35l a w lublinie na Choinach można kupić na wylocie z lublina po prawej, 50l za 16zł.