Ja też lubię porównania potrafią zmobilizować do dalszej pracy.
Zakupy mam nadzieję że się Kasi spodobają bo to jej różyczki .
Mam nadzieję że przezimują bezproblemowo ze wschodu są to i zahartowane .
To Lovely Green i Astrid grafin.
Dzięki Irenko! Oby tak było jak napisałaś .
Witaj Zawitko! Ta różowa to Pink Fairy,szczepiona na pniu.
Jeśli o inną Ci chodziło to daj znać. Memory szybko przyrasta to z kupnem lub dzieleniem nie powinno być problemu, choć trzeba przyznać że teraz to idzie jak ciepłe bułeczki .
Basiu to rozplenica Karley Rose pierwszy rok u mnie. Nasionka z niej już mam dla Ciebie zebrane , od tygodnia w torebce noszę z innymi i czekam kiedy mnie w pobliże poczty zawieje, żebym wysłać mogła , jak wyśle to dam Ci znać.
Tak o tą mi chodziło jest piękna Tak zawsze jest z nowościami a potem powszednieją A jak będziesz miała nasiona tej ładnej rozplenicy to tyż mogę się załapać bedę mogła zamienić na Moudry ,Grazilimusa
Jasne, że się do kolejki możesz zapisać . Nasion powinno być multum bo kwitnie jak szalona, właśnie dla Kasya-i będę podawała nasionka . Chętnie też bym się załapała na Moudry, za Gracilimusa dziękuje bardzo, prześlij mi swój adres na priv to Ci wyślę nasionka .
Gosiu do Matraszka wstąpiłam to tuż przed Kurowem po prawej, jest po 13,8 za 35l a w lublinie na Choinach można kupić na wylocie z lublina po prawej, 50l za 16zł.