Clematis c.d.
Skrzynie już niedługo będą wszystkie (właściwie już są ale nie miałam siły zdjęć dziś cyknąć, mam wczorajsze), mój kochany eMuś powiedział, że nie może patrzeć jak się męcze, wziął urlop i zamiast leżeć do góry brzuszkiem wziął się za skrzyneczki no i są jeszcze tylko kosmetyka, kamyczki, roślinki i miodzio będzie . Pierwszą robiłam sama przez trzy dni, z eMusiem we dwoje dwie skrzynie w dwa niecałe dni .
To eMuś się naprawdę postarał - na urlopie skrzynie zbijać Ciekawe jakich metod perswazji używasz
Old port zawsze tak wcześnie zaczyna kwitnienie? Zadowolona z niej jesteś?
Trzeba wiedzieć gdzie kupować , mam stosunkowo niedaleko fantastyczną szkółkę, z Daglezji ostatnio takie cuda przywiozłam , mają i sklep internetowy od niedawna, cudowni, przemili ludzie. http://daglezjaryki.pl/
Wolałabym, żeby miały więcej ale to się lubi co się ma , miejsce jest sprawdzone, mam tam warzywnik od 2012 - to zachodnia strona działki.
Zbite już były, trzeba było kostkę położyć i ziemię pod każdą wybrać a potem ponownie wsypać. Taki już cudowny ten muj eMuś .
Old Port niedawno kupiona jeszcze w doniczce stoi - jak wiele innych .
Oj, jak bym chciała, tymczasem ganiam i z niczym się wyrobić nie mogę, dziś znów nie zrobiłam zdjęcia skrzyń bo garaż cały dzień sprzątaliśmy ale wreszcie czysto będzie , chcę sobie też narzędzia swoje pięknie posegregować bo ostatnio już niczego znaleźć nie mogłam, wymyśliłam żeby je na haczykach pozawieszać - ciekawe co mi z tego wyjdzie.